More

  Latest Posts

  GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

  Curaj, adrenalina, prietenie, vise îndeplinite, emoție. Sunt doar câteva cuvinte ce definesc cu adevărat sezonul 2019 ce tocmai si-a tras cortina ultimul act aseară, 30-01-2019, la Timișoara, sportivii din toate domeniile fiind aplaudați la scena deschisa.

  Pentru echipa Timișeana podiumurile nu au întârziat sa apară in Campionatul Național de Raliuri-2, toți sportivii echipei fiind premiați in cadrul Galei Campionilor.

  Echipaj format din Claudiu Albut și Radu Ursu au obținut locul 1 la clasa A3, reușind astfel sa își păstreze o poziție buna pentru clasamentul open, ajungând astfel pe locul 2 in clasamentul general al Campionatului Rally 2.

  “Pentru noi a fost primul sezon in campionatul Național de Raliuri 2. Sigur ca a fost un sezon greu, dar, la fiecare etapa la care am participat, am acumulat experienta pas cu pas. Lupta pentru titlu s-a ținut pana la ultima etapa din acest sezon. După cum știți, lupta s-a dat intre noi si colegii de echipa, echipajul format din Mircea Samuil și Romain Gilles, fiind o lupta doar cu timpii, mașinile si piloții. Consider ca, in primul rand, este o lupta cu tine, nu cu ceilalți concurenți.”, ne-a mărturisit Claudiu Albut, membrul echipei GP24 Timis Rally Team.

  La clasa A2, cea mai înaltă treapta a podiumului a fost ocupata de echipajul 124 format din Mircea Samuil și Romain Gilles. Cei doi au reușit astfel sa obțină locul 1 in cadrul clasei A2 dar si un frumos loc 1 in clasamentul general al campionatului, lupta  directa dându-se cu echipajul 112 format din Claudiu Albut și Radu Ursu. După cum spunea si Claudiu, lupta s-a dat pana la ultima secunda pe probele de la Brașov. A fost o lupta frumoasa si extreme de plăcuta.

  „A fost un sezon greu dar, la finalul campionatului pot spune ca sunt mulțumit de evoluția noastră, Sami fiind  primul an la Rally2. ” a declarat Romain Gilles, fondatorul echipei GP24 Timis Rally Team.

  Iar la clasa A1 podiumul a fost adjudecat de  echipajul cu numărul 166, Roland Csato și Csikos Sandor.

  Pentru ca au avut participări si in Campionatul Național de Raliuri, echipajul format din George Marinescu și Arnold Caitanu a reușit sa obțină un loc doi la clasa A3.

  După un sezon greu, in care echipa s-a format abia la mijlocul campionatului, GP24 Timis Rally Team a reușit sa obțină  titlul de vicecampioana la echipe.

  “Ne bucuram ca suntem o echipa sudata, atmosfera fiind una de prietenie, si, cu siguranța ne ajutam uni pe alți cu tot ceea ce putem, sezonul 2020 sigur ne va găsi mult mai pregătit, mai antrenați”.

  Sursa: GP24 Author Ana Maria Florea

  Photocredit: GP24 Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss