GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

Vizualizări: 38570

Curaj, adrenalina, prietenie, vise îndeplinite, emoție. Sunt doar câteva cuvinte ce definesc cu adevărat sezonul 2019 ce tocmai si-a tras cortina ultimul act aseară, 30-01-2019, la Timișoara, sportivii din toate domeniile fiind aplaudați la scena deschisa.

Pentru echipa Timișeana podiumurile nu au întârziat sa apară in Campionatul Național de Raliuri-2, toți sportivii echipei fiind premiați in cadrul Galei Campionilor.

GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

Echipaj format din Claudiu Albut și Radu Ursu au obținut locul 1 la clasa A3, reușind astfel sa își păstreze o poziție buna pentru clasamentul open, ajungând astfel pe locul 2 in clasamentul general al Campionatului Rally 2.

“Pentru noi a fost primul sezon in campionatul Național de Raliuri 2. Sigur ca a fost un sezon greu, dar, la fiecare etapa la care am participat, am acumulat experienta pas cu pas. Lupta pentru titlu s-a ținut pana la ultima etapa din acest sezon. După cum știți, lupta s-a dat intre noi si colegii de echipa, echipajul format din Mircea Samuil și Romain Gilles, fiind o lupta doar cu timpii, mașinile si piloții. Consider ca, in primul rand, este o lupta cu tine, nu cu ceilalți concurenți.”, ne-a mărturisit Claudiu Albut, membrul echipei GP24 Timis Rally Team.

GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

La clasa A2, cea mai înaltă treapta a podiumului a fost ocupata de echipajul 124 format din Mircea Samuil și Romain Gilles. Cei doi au reușit astfel sa obțină locul 1 in cadrul clasei A2 dar si un frumos loc 1 in clasamentul general al campionatului, lupta  directa dându-se cu echipajul 112 format din Claudiu Albut și Radu Ursu. După cum spunea si Claudiu, lupta s-a dat pana la ultima secunda pe probele de la Brașov. A fost o lupta frumoasa si extreme de plăcuta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„A fost un sezon greu dar, la finalul campionatului pot spune ca sunt mulțumit de evoluția noastră, Sami fiind  primul an la Rally2. ” a declarat Romain Gilles, fondatorul echipei GP24 Timis Rally Team.

GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

Iar la clasa A1 podiumul a fost adjudecat de  echipajul cu numărul 166, Roland Csato și Csikos Sandor.

Pentru ca au avut participări si in Campionatul Național de Raliuri, echipajul format din George Marinescu și Arnold Caitanu a reușit sa obțină un loc doi la clasa A3.

După un sezon greu, in care echipa s-a format abia la mijlocul campionatului, GP24 Timis Rally Team a reușit sa obțină  titlul de vicecampioana la echipe.

“Ne bucuram ca suntem o echipa sudata, atmosfera fiind una de prietenie, si, cu siguranța ne ajutam uni pe alți cu tot ceea ce putem, sezonul 2020 sigur ne va găsi mult mai pregătit, mai antrenați”.

GP24 Timis Rally Team castiga toate clasele la Campionat National de Rally-2

Sursa: GP24 Author Ana Maria Florea
Photocredit: GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES