More

  Latest Posts

  GP24 spune: „La mulți ani Leo”

  În urmă cu câțiva ani, la sfârșitul lui 2016, am dat peste acest tânăr pasionat de Motorsport iar el mi-a reaprins pasiunea pentru Motorsport.

  De atunci, am fost foarte apropiați, Leo și tatăl său Sandy au devenit parte a familiei ART și după ce am fondat platforma GP24 au devenit parte din cercul de familie și prieteni GP24.

  Împreună, am făcut turnee în Europa pentru a participa la cursele de Monopost, curse de turisme și astăzi Leo este pilotul vedetă al echipei GP24 E-Sports pe lângă faptul că a s-a pregătit foarte mult pentru examenul de Bac, dar s-a putut pregăti si pentru sezonul viitor într-o clasă competitivă de curse auto.

  Așadar, astăzi echipa GP24 a scriitorilor Motorsport, echipa E-Sports GP24 și cercul interior al prietenilor de la GP24, precum și conducerea ART Racing Services dorește să folosească această ocazie pentru a-i dori lui Leo Borlovan „Transilvanian Torpedo” și în Scandinavia cunoscut ca „Crazy Lion of Transilvania” cel mai bun pentru cea de-a 19-a zi naștere și tot succesul și noroc pentru eforturile sale viitoare în lumea Motorsportului (Românesc).

  HAPPY BIRTHDAY LEO !!!

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss