More

  Latest Posts

  GP24 spune: „La mulți ani Leo”

  În urmă cu câțiva ani, la sfârșitul lui 2016, am dat peste acest tânăr pasionat de Motorsport iar el mi-a reaprins pasiunea pentru Motorsport.

  De atunci, am fost foarte apropiați, Leo și tatăl său Sandy au devenit parte a familiei ART și după ce am fondat platforma GP24 au devenit parte din cercul de familie și prieteni GP24.

  Împreună, am făcut turnee în Europa pentru a participa la cursele de Monopost, curse de turisme și astăzi Leo este pilotul vedetă al echipei GP24 E-Sports pe lângă faptul că a s-a pregătit foarte mult pentru examenul de Bac, dar s-a putut pregăti si pentru sezonul viitor într-o clasă competitivă de curse auto.

  2020 05 15 20.58.21 3

  Așadar, astăzi echipa GP24 a scriitorilor Motorsport, echipa E-Sports GP24 și cercul interior al prietenilor de la GP24, precum și conducerea ART Racing Services dorește să folosească această ocazie pentru a-i dori lui Leo Borlovan „Transilvanian Torpedo” și în Scandinavia cunoscut ca „Crazy Lion of Transilvania” cel mai bun pentru cea de-a 19-a zi naștere și tot succesul și noroc pentru eforturile sale viitoare în lumea Motorsportului (Românesc).

  HAPPY BIRTHDAY LEO !!!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss