Latest Posts

GP24 spune: „La mulți ani Leo”

Vizualizări: 14171

În urmă cu câțiva ani, la sfârșitul lui 2016, am dat peste acest tânăr pasionat de Motorsport iar el mi-a reaprins pasiunea pentru Motorsport.

De atunci, am fost foarte apropiați, Leo și tatăl său Sandy au devenit parte a familiei ART și după ce am fondat platforma GP24 au devenit parte din cercul de familie și prieteni GP24.

Împreună, am făcut turnee în Europa pentru a participa la cursele de Monopost, curse de turisme și astăzi Leo este pilotul vedetă al echipei GP24 E-Sports pe lângă faptul că a s-a pregătit foarte mult pentru examenul de Bac, dar s-a putut pregăti si pentru sezonul viitor într-o clasă competitivă de curse auto.

GP24 spune: „La mulți ani Leo”

Așadar, astăzi echipa GP24 a scriitorilor Motorsport, echipa E-Sports GP24 și cercul interior al prietenilor de la GP24, precum și conducerea ART Racing Services dorește să folosească această ocazie pentru a-i dori lui Leo Borlovan „Transilvanian Torpedo” și în Scandinavia cunoscut ca „Crazy Lion of Transilvania” cel mai bun pentru cea de-a 19-a zi naștere și tot succesul și noroc pentru eforturile sale viitoare în lumea Motorsportului (Românesc).

HAPPY BIRTHDAY LEO !!!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss