Latest Posts

GP24 își unește forțele cu Fanrally.ro

Vizualizări: 26221

Bună ziua prieteni ai motorsportului.

Astăzi anunțăm începutul unei noi colaborări cu principala sursă de știri a României atât pentru scena de Raliuri cât și pentru cea de Hillclimb.

Alăturarea forțelor cu Fanrally.ro va însemna că vom putea să vă prezentăm cele mai recente știri și, în același timp, să extindem reach-ul știrilor de pe Fanrally.ro și a scenelor de Raliuri și Hillclimb din România atât pe site-ul nostru, grupul nostru Facebook cât și prin aplicația noastră, care este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android și oferă toate știrile din lumea interesantă a motorsporturilor (românești) direct pe dispozitivul dumneavoastră.

GP24 continuă căutarea pentru parteneri valoroși, deoarece dorim să acoperim TOATE motorsporturile, nu doar pe cele populare.

Muncim din greu pentru a vă aduce știri din toate disciplinele de Motorsport pe plan global și, în scurt timp, pentru a le oferi și restului lumii, deoarece GP24 va fi disponibil foarte curând în mai multe limbi.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss