More

  Latest Posts

  GP24 își unește forțele cu Fanrally.ro

  Bună ziua prieteni ai motorsportului.

  Astăzi anunțăm începutul unei noi colaborări cu principala sursă de știri a României atât pentru scena de Raliuri cât și pentru cea de Hillclimb.

  Alăturarea forțelor cu Fanrally.ro va însemna că vom putea să vă prezentăm cele mai recente știri și, în același timp, să extindem reach-ul știrilor de pe Fanrally.ro și a scenelor de Raliuri și Hillclimb din România atât pe site-ul nostru, grupul nostru Facebook cât și prin aplicația noastră, care este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android și oferă toate știrile din lumea interesantă a motorsporturilor (românești) direct pe dispozitivul dumneavoastră.

  GP24 continuă căutarea pentru parteneri valoroși, deoarece dorim să acoperim TOATE motorsporturile, nu doar pe cele populare.

  Muncim din greu pentru a vă aduce știri din toate disciplinele de Motorsport pe plan global și, în scurt timp, pentru a le oferi și restului lumii, deoarece GP24 va fi disponibil foarte curând în mai multe limbi.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss