Latest Posts

GP24 Racing Ladies: Silvia Roca – Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start.

Vizualizări: 30822

În nenumărate rânduri am menționat despre femei că sunt puternice, curajoase și gata oricând să își ofere susținerea necondiționată. Ziua 19 a proiectului nostru ne aduce alături o prezentă speciala, o mama pentru care motorsportul este cu adevărat un stil de viață. Silvia Roca ne-a povestit despre cum se văd lucrurile din parcul de service, despre emoții și adrenalina la cote maxime.

Că mamă de pilot, cum simțiți emoțiile de la linia de start?
Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start. Și acum, după 7 ani, emoțiile mă copleșesc, la fel că la început!

Ce înseamnă pentru dumneavoastră curajul?
Nu am o definiție a curajului. Cred că este o sumă de emoții, încredere în Horia și gândul că totul vă fi bine.

GP24 Racing Ladies: Silvia Roca - Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start.

Știm că emoțiile sunt, poate, duble din parcul de service. Cum reușiți să le stăpâniți?
În parcul de service emoțiile din timpul cursei sunt dublate de cele generate de pregătirea echipamentului. Orice mică problemă amplifică emoțiile, dar, trec mai ușor prin situație ajutând echipa cu partea administrativă.

Care este ritualul unei mame înainte de cursă?
Întotdeauna, înaintea unei curse, mă asigur că Horia are tot echipamentul necesar – de la tricouri la cască. Apoi, pregătesc tableta sau telefonul pentru filmările din prefinală și finală. Și încerc, deși nu prea îmi reușește, să mă gândesc că este doar o cursă și vă trece cu bine!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Racing Ladies: Silvia Roca - Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start.

Emoțiile, de cele mai multe ori, sunt constructive. Care sunt sentimentele atunci când știți că totul s-a terminat cu bine, iar misiunea a fost dusă la bun sfârșit?
Când totul s-a terminat cu bine, pe lângă bucurie simt și ușurare. Este momentul în care emoțiile încep, pentru prima oară de la începutul etapei, să scadă în intensitate.

Ce emoții aduce cu el podiumul?
Sentimentele de bucurie și mândrie sunt imense la fiecare podium.

Știm că pentru un copil implicarea familiei este foarte importantă. Cum vedeți dumneavoastră acest lucru?
Horia reușește mereu să țină în priză toată familia. Contează că suntem uniți, indiferent de rezultat.

GP24 Racing Ladies: Silvia Roca - Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start.

Adrenalina se resimte chiar și de pe margine?
Cred că toți cei implicați simt adrenalina, chiar dacă nu sunt la volan! Uneori, cred că pe margine e mai intens! Că să trec mai ușor peste, filmez cursa.

Cum reușiți să treceți peste momentele mai puțin plăcute?
Că în orice sport, există și momente mai puțin plăcute! Deși nu reușesc întotdeauna să-mi stăpânesc nervii, încerc să fiu alături de Horia și să îl încurajez pentru data viitoare, deoarece, pentru el, dezamăgirea este, întotdeauna, mai intensă, pentru că este un pilot care dă totul pe pistă.

GP24 Racing Ladies: Silvia Roca - Că mamă, încărcătura emoțională este la cote maxime la fiecare start.

Ce încurajați părinții care vor să își dea copiii la karting?
Kartingul este un sport care generează foarte multe satisfacții, atât pilotului, cât și părinților care îl susțin. De asemenea, este un sport are disciplinează foarte mult un tânăr în formare. În același timp, părinții ar trebui să știe, de la bun început, că motorsportul este un domeniu costisitor, care vă genera cheltuieli substanțiale, însă satisfacțiile oferite sunt pe măsură.

Daca astăzi am vorbit despre emoțiile din parcul de service, materialul zilei 20 ne vă duce direct la linia de start a adrenalinei.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva personala Silvia Roca / Ana Maria Florea Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss