Latest Posts

GP24 Racing Ladies: Reni Marton -“Mereu mă jucam cu masinuțe, tata venea acasă cu mașinuțe matchbox.”

Vizualizări: 18721

Puternice, îndrăznețe, senzuale, delicate, femeile au demonstrat mereu că dorințele pot deveni realitate, că pasiunea nu ține de loc de prejudecăți sau stereotipuri, lumea motorsportului nefiindu-le străina.  În materialul dedicat acestei zile, Renata ne vă împărtăși experiențele sale în lumea motorsportului.

De unde pasiunea ta pentru motorsport?
Hmmmm, buna întrebare! Probabil de când eram mai micuță, mereu mă jucam cu mașinuțe, tata venea acasă cu mașinuțe Matchbox și aveam o mulțime în colecție. În schimb adevărată pasiune s-a accentuat în vara anului 2018, la Super-Rally Târgu Mureș, unde m-am hotărât că asta îmi doresc să fac, să devin într-o buna zi și eu pilot sau copilot!

De ce mașini?
De ce nu?! Adică mi se pare mult mai interesant decât orice altceva. Mereu ajungeam să am discuții cu băieți despre mașini, mergeam și la întâlniri auto, mă uitam la review-uri despre mașini, la Top Gear și la tot felul de materiale ce aveau legătură cu domeniul auto.

Când a fost momentul în care ai decis că trebuie să fac pasul următor, spre arbitraj?
În toamna anului 2018 când cineva a venit cu propunerea și bineînțeles am fost imediat de acord să fac asta și cred că a fost una dintre cele mai bune decizii luate!

Motorsportul conține o gama variata de “oferte”, de ramuri. Care este domeniul tău preferat?
Domeniul meu preferat probabil este Raliul. Mi se pare cel mai interesant, o ramura complexa care include cam de toate. Începând de la Super Speciala care e un show spectaculos până la cele mai interesante probe.

De multe ori ai fost spectator în cadrul etapelor de drift. Cum se vede acest spectacol din prisma unui spectator?
Driftul este de asemenea o ramura foarte spectaculoasa a motorsportului. Implica multa adrenalina, curaj și de aceea îmi face mereu placere să mă uit dar mai ales să stau în dreapta! E o senzație unica care merita încercată, bineînțeles pentru cei curajoși !

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Racing Ladies: Reni Marton -“Mereu mă jucam cu masinuțe, tata venea acasă cu mașinuțe matchbox.”

Stiu că sunt doua domenii total diferite. Ce ai alege intre Viteza în Coasta sau Rally?
Voi spune rally! Așa cum am spus mai sus, mereu îmi plac provocările iar raliul fiind un sport mai complex și mai dificil, satisfacția cred că este mai mare în final. Probabil de asta aș alege Raliul.

Cum se vede o etapa de rally din perspectiva unui arbitru?
Îmi este puțin greu să iți răspund la aceasta întrebare deoarece mai mereu sunt lângă parcul service, dar cu siguranță ai mereu cele mai bune locuri și vezi totul exact așa cum se întâmplă!

Pantofi cu toc sau ghete de curse?
Ghete de curse clar cât mai mult posibil. Ador să îmi pun combinezonul și din păcate ghetele încă nu am reușit să mi le achiziționez, dar urmează fiind deja pe wishlist!

Descrie-te în 3 cuvinte.
Hmmm sunt o persoana mai mereu zâmbăreață, încerc mereu să privesc partea pozitiva a lucrurilor, sunt puțin sensibila, și pot spune că sunt o persoana sufletista, deschisa la orice și îmi plac provocările

Cu ce își ocupa Renata timpul liber? Crezi că pasiunile tale se împletesc cu pasiunea pentru motorsport?
Momentan sunt Manager Resurse Umane la firma familiei, dar sper că într-o buna zi pasiunea mea se vă completa cu jobul meu! Lucrez la asta! În rest îmi place să petrec timp cu oamenii dragi și cu cățelul meu.

Vreau să vă mulțumesc pentru acest super interviu. Mi-a făcut o mare placere și am răspuns cu zâmbetul pe buze la toate întrebările. E asemenea aș vrea să încurajez atât fetele cât și băieții să își găsească pasiunea indiferent daca e o chestie mai masculina sau mai feminina, eu nu cred în așa ceva!

Ziua de mâine ne vă aduce în lumina reflectoarelor poveștile din dreapta ale unui navigator în Campionatul National de Raliuri.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva personala Renata Marton
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss