Latest Posts

GP24 Racing Ladies: Natalia Iocsak – O poveste despre curaj, pasiune și devotament

Vizualizări: 27389

În ziua 30 a proiectului GP24 Racing Ladies descoperim o tânără ambițioasă pentru care motorsportul este un mod de viață. Natalia face parte din grupul copiilor licențiați în cadrul clasei SemiPro a Campionatului National de Drift.

GP24 Racing Ladies: Natalia Iocsak – O poveste despre curaj, pasiune și devotament

De unde pasiunea pentru motorsport?
Pasiunea pe care o am, mi-a fost dăruită de TATĂL MEU și de FRATELE MEU, care pe aceea vreme când eu eram copilă, ei erau campioni la Rally Sprint, fiecare la categoria lui!

Ce înseamnă curaj pentru tine?
Curajul pentru mine…e o întrebare bună… să încerc ceva mai mult decât alții!

Și ce înseamnă drift pentru tine?
Ce înseamnă Drift pentru mine???… o etapă și o provocare nouă din viața mea!

Ce sentimente te încearcă atunci când mașină glisează?
Sentiment- “NU MĂ DAU BĂTUTĂ”, lupta merge mai departe!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Racing Ladies: Natalia Iocsak – O poveste despre curaj, pasiune și devotament

În viziunea ta, ce înseamnă responsabilitate?
Responsabilitate-conștientă, obligația de a efectua un lucru pe care ți l- ai asumat, să accepți și să suporți consecințele…

Driftul este un sport dur. Cum reușești să treci peste momentele mai puțin bune?
Foarte simplu, mereu mă bucur, că, viața îmi mai dă o șansă, iar în următoarea competiție voi fi printre primele trei locuri!

GP24 Racing Ladies: Natalia Iocsak – O poveste despre curaj, pasiune și devotament

Ce ne poți spune despre prima ta etapa oficiala?
Prima mea etapă, cum să spun,… dragoste pentru acest sport, a fost la vârsta de nouă ani,…atunci când am luat locul întâi la Rally Sprint – pe țară la Feminin!

Cum se văd lucrurile din mașină de curse?
În momentele etapelor de concurs, nimic nu ai în gând, concentrație maximă, traseul, și “DUMNEZEU CU TINE”.

Care sunt planurile pentru sezonul 2020?
Planurile sunt mari! Tatăl meu, împreună cu câțiva sponsori îmi construiesc o mășînă puternică să pot face față la următoarele competiții! Din păcate datorită situației în care ne aflăm acuma cu acest virus, nu știu ce se vă întâmpla cu noi! În fond “Viața noastră contează” restul le vom face după ce vom trece peste tot!

GP24 Racing Ladies: Natalia Iocsak – O poveste despre curaj, pasiune și devotament

Prima luna din GP24 Racing Ladies se apropie de final. Ultima zi ne vă aduce o poveste de viață interesanta despre o prezența feminina de-a dreptul speciala. Ultima zi a lunii martie, care este cunoscută la nivel internațional drept luna femeilor, se vă încheia cu prima noastră ediție internațională de GP24 Racing Ladies.

Dar acesta nu este sfârșitul seriei noastre despre femeile din Motorsport … Vom continua să dedicăm interviuri femeilor din Motorsports din toate părțile planetei. Chiar dacă vă fi la o frecvență mai mică, vă vom oferi în continuare informații despre ceea ce determină femeile din Motorsport prin interviuri cu femei și fete din Motorsports din diferite țări și chiar din diferite continente. Rămâneți la curent cu ceea ce apare în GP24 Racing Ladies By Ana Măria Florea

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva Personală - Natalia Iocsak
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss