GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Racing Ladies: Întrebări și răspunsuri cu Marina Marin.

Vizualizări: 25028

Consider că atât timp cât este pasiune, nu contează daca ești bărbat sau femeie, sigur vei face lucrurile așa cum trebuie.

Prima săptămână din Gp24 Ladies s-a încheiat. Chiar dacă un este participantă în etapele Campionatelor Naționale, Marina ocupă cu succes postul de arbitraj și astfel demonstrează atât prin pasiunea să cât și prin activitățile de zi cu zi că nu există mituri și stereotipuri.

GP24 Racing Ladies: Întrebări și răspunsuri cu Marina Marin.

Știm că motorsport nu înseamnă doar ce se întâmplă în mașină de curse. Cum se văd lucrurile din spatele organizării unei etape?
Marina: Aici iți pot răspunde din doua puncte de vedere. Înainte de arbitraj am început să ofer ajutor în organizarea Raliului Sibiului, acum 2 ani. Totul începe cu mult înaintea raliului propriu-zis, cu perioade mai stresante și altele mai puțin stresante, însă daca rezultatul este cel așteptat, la final te declari mulțumit și împlinit.

Din punct de vedere al arbitrajului, pregătirea începe tot așa, înainte de începerea sezonului. De exemplu în perioada asta susținem niște cursuri de pregătire care se vor finaliza cu un examen înainte de începerea campionatului, astfel încât să fim foarte bine pregătiți și să putem să facem o treaba buna și de calitate.

De unde pasiunea pentru motorsport?
Marina: Tot mereu m-au atras sporturile și lucrurile specifice băieților (când eram mica mă jucam cu mașini nu cu păpuși, am făcut fotbal în liceu etc), iar pe lângă asta îmi place adrenalina. Cred că motorsport-ul le implica pe amândouă și în viitorul apropiat aș vrea să mă urc și într-o mașină de raliu că să și trăiesc senzația din interior 😀 (chiar daca pentru început doar în dreapta)

GP24 Racing Ladies: Întrebări și răspunsuri cu Marina Marin.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cum reușești să îmbini motorsportul cu viață de zi cu zi?
Marina: Din fericire job-ul meu nu presupune munca în weekend, deci mă pot organiza cât de cât bine cu calendarul competițional

Rally sau viteza în coasta?
Marina: Sunt doua lucruri diferite, ambele îmi plac. În funcție de postul în care ești amplasat, poți avea parte de spectacol la oricare din ele. Însă, eu cred că show-ul este mai fain la viteza în coasta, mai ales daca ai poziționare buna.

GP24 Racing Ladies: Întrebări și răspunsuri cu Marina Marin.

Cum se vede aceasta lume a bărbaților din perspectiva unei femei?
Marina: Este o lume faina, în care eu mă simt bine și sper să rămân cât mai mult timp.

Cu ce se ocupa Marina în viață de zi cu zi?
Marina: În viață de zi cu zi fac tot o munca pe care mult timp s-a considerat că este destinata bărbaților. Lucrez în domeniul automotive, că inginer de testare software. În rest, fac sport și încerc să îmi îndeplinesc cât mai multe dintre dorințe (de exemplu călătoriile)

Când ai debutat că și arbitru?
Marina: Am debutat că și arbitru anul trecut, la Raliul Moldovei.

GP24 Racing Ladies: Întrebări și răspunsuri cu Marina Marin.

Ești de acord că motorsportul este un loc de joaca destinat bărbaților în mare parte?
Marina: Să știi că nu sunt neapărat de acord. Intradevar, nu sunt foarte multe femei implicate, însă în ultima perioada ne-am înmulțit și cred că am dovedit că putem face treaba la fel de buna (atât din punct de vedere al sportivilor cât și pe partea noastră de arbitraj). Consider că atât timp cât este pasiune, nu contează daca ești bărbat sau femeie, sigur vei face lucrurile așa cum trebuie. Important e să renunțam la stereotipuri.

Și prin acest material demonstrăm încă odată că femeile sunt puternice, îndrăznețe, curajoase și dornice de afirmare iar Marina reușește să facă asta cu succes. Materialul de mâine ne vă aduce alături o prezență deosebită, curajoasă și foarte talentată.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva Personală - Marina Marin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES