GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

Vizualizări: 37870

Despre femei se spune că sunt puternice, curajoase, îndrăznețe și responsabile. Ziua 25 ne-o aduce alături pe Simona Susai alături de care am povestit despre pasiunile ei dar și cum a descoperit pasiunea pentru Motorsport.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

De unde pasiunea pentru Motorsport ?
Am avut-o de mica de la unchii mei, ei stăteau în Bulgaria mai exact în Sofia și aveau garaje, cu asta se ocupau. Mergeam în fiecare vara la ei, mă învățau să fac cunoscutele „liniuțe” cu mașinile lor iar în vara anului 2011 mi au „încredințat” o mașină pregătită pentru drift și m au învățat ce presupune acest sport și cum se face, trebuia să iau note mari la scoală că să pot merge în vacanta să particip la evenimente, în 2015 s a terminat totul în Sofia și am cunoscut lumea auto din București prin intermediul unui prieten, aveam noroc că sunt fata și m-am împrietenit cu” cei mari”.

Ce înseamnă curaj ?
A avea curaj înseamnă să fii conștient că iți este frica dar să treci peste, pentru că altfel de împiedică să faci ceea ce visezi.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

Ce emoții aduce cu ea linia de start ?
Eu sunt o persoana cu anxietate /atacuri de panica, în Bulgaria când mă așezam la start de obicei erau unchii mei cu mine să mă calmeze, nu puteam să mă stăpânesc, tremuram, simțeam că îmi este foarte frig, dar o dată ce plecam de la linia de start pleca tot, eram doar eu și mașină toate celelalte gânduri „rele” plecau.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cum sunt văzute femeile în acesta lume a Motorsportului ?
Cred că suntem văzute doar că niște oameni normali cu o pasiune, de majoritatea. Am intrat în clubul No Speed Limit în 2017 la 17 ani, este un club cu renume fiind printre primele cluburi legale din Romania, în club sunt numai bărbați eu fiind singura fata, au grija de mine fiind cea mai mică, ne înțelegem foarte bine, mă ajuta de fiecare data când am nevoie de ajutor. Nu zic că nu exista și oameni rai care te fac praf din câteva cuvinte, legându-se doar de „femeie” și „mașină”  dar am trecut peste, am ales să nu îi bag în seama. Sunt recunoscătoare pentru că am lângă mine oameni minunați.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

 

Descrie-te în câteva cuvinte.
Sunt o persoana foarte ambițioasă, hotărâtă să obțin mereu ceea ce vreau, plina de energie (rar rămân fără energie aproape că nici nu se întâmplă), loiala, impulsiva, mă plictisesc foarte repede și vreau să încerc mereu cate ceva nou.

Ce înseamnă responsabilitatea ?
Spunem despre un om că este responsabil daca își respecta sarcinile, daca își recunoaște progresele, dar și greșelile pe care le repara, presupune inteligenta, cumpătarea şi maturitate în gândirea și în comportament.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

 

Motosportul presupune și experiențe mai puțin plăcute.Cum reușești să faci fata tuturor provocărilor ?
Cred că am avut doar 2 experiențe neplăcute una dintre ele a fost să fac accident cu prima mea mașină de drift, evenimentul asta m-a „dărâmat”, secat, simțeam că nu sunt atât de buna încât să fac chestia asta, că sunt „fata” și ar trebui să o las pe mana bărbaților că ei stiu mai bine ce fac, am trecut peste cu ajutorul familiei și a psihiatrilor, dar în timp nu imediat, a doua experiență în urma câtorva evenimente a fost vorba de rasism, fiind țigancă lumea mă privește altfel de oriunde, dar am învățat să nu îmi mai pese ce crede lumea și să trec peste, până la urma nu pot fi pe plac tuturor oamenilor.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

Cum se vede cursa din postura de pilot ?
Din punctul meu de vedere, când ești la volan într-o cursa de orice fel ar fi, știi că trebuie să dai tot e este mai bun din tine pentru a câștiga, emoțiile, frica să nu o dai în bara, adrenalina, oamenii care tipa, aplauda, iți place treaba asta orice ai spune, te hrănești cu toate aceste și nu te poți satura, un moment unic, de neuitat.

Crezi în super puterea combinezonului ?
Daaa, iți oferă protecția de care ai nevoie în afară de asta iți da curaj, eu una când îl îmbrac mă simt alt om, scoate cei mai buni din mine pe pista.

GP24 Racing Ladies: Curaj, pasiune și adrenalina alături de Simona Susai.

 

Ce înseamnă adrenalina pentru tine ?
Este o chestie utila când ești în pericol, te ajuta să faci chestii pe care nu le ai putea face de obicei, dar poate să iți facă și rău: să gândești pe moment fără să iei în calcul anumite riscuri. În sportul pe care îl practic a fost în jur de 20% prezenta deoarece când ești la linia de start nu te poți lasă condusa de sentimente, trebuie să fii doar tu conștienta de ceea ce trebuie să faci.

Ziua 26 ne vă duce pe traseele munților și pădurilor unde vom descoperi că noroiul este un element ce înconjoară aceasta ramura zi de zi, etapa cu etapa. Vom descoperi provocări și povesti minunate despre marea familie a off-road-ului.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva Personală - Simona Susai
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES