GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Racing Ladies: Bianca Radu- Un esec nu trebuie sa fie un obstacol, ci un feedback.

Vizualizări: 20478

A doua săptămână din Gp24 Ladies se încheie astăzi cu un material cel puțin la fel de special că cele de până acum. Astăzi avem alături un de noi o prezență curajoasă și îndrăzneața.

Sunteți un echipaj și în viață reala, cum reușiți să mențineți lucrurile atât în viață reala cât și în timpul curselor?
Viață reala se termina atunci când luam startul la fiecare raliu. Atunci suntem pilot și copilot. Nu contează că ieri am avut o discuție mai aprinsa sau că alaltăieri ne-am făcut planuri pentru vacanta. Este cursa și atât.

Cum se văd lucrurile din mașină de curse ?
Timpul trece foarte repede, totul este calculat la secunda și totuși nu știi când a trecut prima bucla de câteva ore sau cele 30 minute de service.

Ce sentimente aduce linia de start?
Intre controlul orar și start sunt 3 minute, timp în care să te pregătești pentru start. Pentru mine, aceste 3 minute dinaintea primei probe speciale de la fiecare raliu vin cu emoții enorme. Începe proba speciala, intram în ritm și ele se duc, dar revin pe ultimele viraje ale raliului, când știi că mai ai puțin până termini și vrei să fie totul perfect.

GP24 Racing Ladies: Bianca Radu- Un esec nu trebuie sa fie un obstacol, ci un feedback.

Înainte de start ai un ritual pe care îl urmezi ?
Nu pot să spun că este tocmai un ritual, dar verific să fie totul în regula.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Te consideri superstițioasă?
Absolut deloc.

Cum vedeți voi, că și echipaj, lupta cu secundele?
Pentru noi a fost o lupta destul de grea la început. Întotdeauna plecam de acasă cu gândul să terminam raliul pentru a acumula cât mai multa experiență, dar combinația de adrenalina și dorință de a fi cât mai sus în clasament ne fac să trecem uneori peste scopul inițial.

Ce înseamnă curaj în viziunea ta?
Curajul este să continui ceea ce faci. Un eșec nu trebuie să fie un obstacol, ci un feedback.

GP24 Racing Ladies: Bianca Radu- Un esec nu trebuie sa fie un obstacol, ci un feedback.

Pantofi cu toc sau ghetele de curse?
Pantofi cu toc.

Consideri fiecare etapa că și o experiență?
Cu siguranță. De fiecare data am învățat ceva nou.

 

Care a fost etapa preferata din 2019? Dar proba preferata?
Raliul Iașului și proba speciala Dobrovăț.

Cum este să “joci” într-o lume a bărbaților?
Din momentul startului pe proba speciala te lupți de la egal la egal și nu mai contează că “joci” într-o lume a bărbaților. Faptul că și femeile au făcut performanta în motorsportul din Romania îmi da încredere că nu exista limite pentru noi.

GP24 Racing Ladies: Bianca Radu- Un esec nu trebuie sa fie un obstacol, ci un feedback.

Ce ne poți spune despre pilotul tău?
Am știut întotdeauna că e născut cu un talent natural de pilot. E nevoie de munca și sacrificii, dar având asta în sânge, caracterul cred că te îndeamnă doar să faci tot ce poți pentru a câștiga.

Cum reușești să îmbini Motorsportul în viață de zi cu zi?
Urmăresc cursele de Formula 1, WRC, raliurile la care nu reușesc să particip. Formula 1 m-a pasionat de când eram mica, raliurile au apărut pe lista când am mai crescut.

Începem săptămâna 3 din seria noastră special cu un material diferit, din spatele etapelor de rally sau viteza în coastă. Mâine vom descoperi cum se văd lucrurile din spatele aparatului de cronometraj, ce înseamnă acesta, dar și despre curaj, responsabilitate și pasiune.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: ABimages.ro / Adrian S / XSperience Media
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES