Latest Posts

GP24 PronoContest s-a întors pentru sezonul 2024!!!

Vizualizări: 247294

GP24 PronoContest s-a întors!!!: În primul rând, felicitări câștigătorilor ediției 2023 a GP24 PronoContest și bun venit noilor jucători deja numeroși pentru ediția 2024.

Pentru cei care nu știu; GP24 PronoContest este un joc 100% gratuit cu premii interesante. Interfața jocului este foarte simplă și tot ce trebuie să faci este să prezici primii 10 finaliști ai cursei pentru fiecare Mare Premiu cu până la 2 ore înainte de startul cursei. (Deci, dacă cursa începe la ora 17:00, ca astăzi, puteți seta și edita pronosticurile până la ora 15:00).

Crearea unui cont este 100% gratuită și se poate face prin intermediul: https://gp24-pronocontest.ro/registration/, unde vă cerem un minim de informații necesare pentru a juca și pentru a fi de acord cu regulile. După aceea, ești gata să intri în emoția de a-ți testa cunoștințele în lumea Formulei 1, pronosticând primele 10 poziții ale fiecărui Mare Premiu.

GP24, Pronocontest

Predicția câștigătorului se poate dovedi simplă, dar a nimeri primii 10 clasați este aproape imposibilă și nu a fost încă realizată în cei 2 ani de existență a jocului. Veți primi 10 puncte pentru fiecare predicție corectă în top 10 și un bonus bazat pe numărul de predicții corecte, similar cu punctele acordate piloților din F1. 25 de puncte bonus dacă ați nimerit toate cele 10 pronosticuri corecte, 18 dacă ați nimerit 9, 15 dacă ați nimerit 8 și așa mai departe până la 1 punct bonus dacă ați nimerit doar 1 pronostic corect.

Avem în program premiile obișnuite pentru jucătorii noștri: un abonament de 1 an la F1TV Pro, un Voucher fin în valoare de 1.500,00 lei pentru anvelope Pirelli și marele premiu ; 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei de anul viitor cu Hotel și 100,00 € bani de buzunar.

GP24, Pronocontest

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Promitem că anul acesta va fi mult mai bun decât anii precedenți din punct de vedere al funcționalității. Mult așteptata aplicație mobilă a jocului va fi disponibilă de la jumătatea lunii aprilie, care va veni cu notificări (la un interval de timp care urmează să fie stabilit) înainte de cursă, reamintindu-le jucătorilor să își stabilească pronosticurile.

Așteptând cu nerăbdare să vă văd pronosticurile, pentru Marele Premiu al Bahrainului mai sunt încă aproximativ 2 ore până la ora limită, care este cu 2 ore înainte de startul cursei, așa cum este pentru fiecare cursă din sezonul 2024. Succes!!!

https://gp24-pronocontest.ro/

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss