More

  Latest Posts

  GP24 PronoContest revine în 2023 cu noi pronosticuri și premii

  Vizualizări: 17294

  GP24 PronoContest, locul unde stabilești pronosticuri pentru cursele din Formula 1 și ai șansa de a câștiga premii, se întoarce în 2023 o dată cu începerea noului sezon al „Marelui Circ”.

  Ediția din 2022 a PronoContest a fost un real succes. S-au consemnat aproape 100 de înscrieri în concurs, iar lupta pentru premiile puse în joc s-a desfășurat până la finalul sezonului competițional. Am reușit astfel să conturăm lumea Formulei 1 într-o altă notă, una mai distractivă.

  Ce presupune GP24 Pronocontest? Regulile sunt simple. Înainte (cu maxim 2 ore) de fiecare cursă trebuie să concepeți un top 10 pe baza datelor din calificări și antrenamente. Fiecare număr de răspunsuri corecte are un punctaj care se adună la cel final.

  Totul este gratuit. Pentru a intra în competiție trebuie să vă faceți un cont, folosind un e-mail și o parolă. În acest an o să vă oferim și câteva indicii, care vor apărea la secțiunea “știri”.

  Apăsați click pe imaginea de mai jos pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest, unde puteți să jucați și să câștigați premii interesante.

  Pronocontest

   

  • Mai multe știri despre Campionatului Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: GP24 Media
  Photocredit: GP24 Media
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Media

  Latest Posts

  Don't Miss