More

  Latest Posts

  GP24 Partners: ORGA 2020, cu Vlad Moldovan și Vasile Rotar

  Competiția s-a desfășurat având 4 clase distincte, Hobby, Standard A, Standard B și Open-Extrem. Și…pentru ca conpetiția s-a desfășurat în Munții Apuseni, cu startul din comuna Hălmăgel, traseele au fost unele impresionante, frumoase, foarte tehnice ce au supus atât mașina cât și pe noi la teste serioase de anduranță…și pentru că nouă ne place în afara asfaltului, situația meteo a avut grijă să nu ne putem plânge de praf!

  Din fericire, prima zi de concurs s-a desfășurat relativ bine (pentru noi), in sensul în care am avut mici scăpări de navigare, mici scăpări de abordare a acelor multe obstacole și surprize care munții Apuseni le oferă și după prima zi de competiție am reușit obținerea unui muncit loc 5 în clasamentul parțial al Cupei ORCA 2020!

  image4

  O poziție care nu ne-a mulțumit pe deplin, dar am fost mulțumiți de îmbunătățirile aduse mașinii, și mulțumit de faptul că a rezistat la provocările, nu puține, ale traseelor.  Prima provocare a Cupei, a însumat 66 km, traseul ajungând în înaltele culmi ale Muntelui Găina, o zonă superbă și plină de fani activi ai motorsportului.

  Din cauza situației pandemice, în ziua 2 de competiție, organizatorii ne-au pregătit o probă specială, care a avut aprox 2,4 km, o probă foarte tehnică, cu foarte mult noroi față de prima zi, aderența era egală cu 0…motiv pentru care am pierdut timp cu un derapaj care ne-a poziționat într-o poziție dificilă pierzând timp important, ca mai apoi pe unica porțiune de alergare să lovim o groapă foarte greu vizibilă în timp util și stricând suspensie față și direcție.

  Cu toate micile erori avute în prima zi, cu defecțiunile creeate în cea de-a doua zi de concurs, am reușit clasarea la mijlocul clasamentului final al clasei noastre, locul 6.

  Media Partner MRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss