GP24 Media

LATEST POSTS

GP24: La mulți ani, Norbert Maior

Vizualizări: 24062

Echipa GP24: La mulți ani, Norbert Maior, Îți urăm în calea vieții! Să urci pe treptele iubirii și pe unde ai să treci! Să înflorească trandafirii, îți dorim o viață plină! De speranță și lumină, de tandrețe și iubire, Mult noroc și fericire! La mulți ani cu veselie, Sănătate pe vecie, casa plină de bucate, Dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul! La mulți ani și sus paharul un ocean de sănătate! Un munte de noroc, un camion cu bani! Azi în buchetul vieții tale! Noi îți dorim în a ta cale, doar zâmbete și multe bucurii! Nu știu a câta treaptă urci pe-a vieții scară! Noi iți dorim ca să ajungi a suta vară! Şi când te vei uita-napoi pe treptele urcate, să nu vezi urme de noroi, ci doar curate fapte, tot ce-i în jur şi e frumos păstrează-n amintire, iar eu din suflet iți dorim să reușești cât mai sus în Motorsport!!!

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES