More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu

  În anul 2015,a vârsta de 10 ani am absolvit cursurile școlii de pilotaj Vali Porcisteanu și de atunci sunt licențiat pe clubul acestuia, Vallino Motorsport.În intervalul 2015-2020, pe lângă participările din CEZ (Central European Zone Rally-Cross Championship) am participat și în țară la etape de VTM (Viteza pe Traseu Montan) și Rally-Sprint, competiții la care am obținut multiple cupe și trofee.
  În aceasta perioadă am pilotat cam toate mașinile de curse ale tatălui meu, începând cu Renault Megane Coupe, Mitsubishi Colt GTI, Renault Clio RS, Subaru Impreza STI si Mitsubishi Lancer EVO 9. Pentru anul competițional 2020 îmi propun să particip în Campionatul Național de Viteza în Coasta 2 unde voi face echipă cu Enciu Cătălin, echipa numindu-se Storm Racing.
  Obiectivul meu este să înving în clasamentul juniorilor. Voi participa cu un Citroen Saxo VTS, motor de 1600 cmc pregătit de tatăl meu, care îmi va asigura și asistenta tehnică.
  În momentul de fața, întreg bugetul îmi este asigurat din economiile familiei și de către Scoală de Șoferi BMD Auto Instruire care este afacerea familiei noastre
  CĂTĂLIN ENCIU
  În anul 2018 am debutat În Campionatul Național de Îndemânare (IAC), terminând pe locul 1 la clasa A 3. În anul 2019 mi-am făcut debutul În cadrul Campionatului de Viteza in Coasta2 (CNVC), unde am încheiat sezonul pe locul 2 la clasa A3. In cadrul CNVC, am avut ocazia să cunosc un pilot minunat și de mare perspectivă și anume pe Bogdan Duma. Și pe lângă acesta și familia lui. 3 oameni deosebiți! S-a legat o prietenie între noi, care s-a concretizat, pe mai târziu, în formarea unei echipe de Racing. STORM RACING. În anul 2020 vom merge împreuna atât in CNVC cât și în Campionatul de Anduranța (RES) sub același nume de echipa- STORM RACING-. Eu voi alerga pe un BMW 325i pregătit in totalitate de mine Și mecanicul meu!

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Ana-Maria Florea / Dan Duma


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss