GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu

Vizualizări: 11185
În anul 2015,a vârsta de 10 ani am absolvit cursurile școlii de pilotaj Vali Porcisteanu și de atunci sunt licențiat pe clubul acestuia, Vallino Motorsport.În intervalul 2015-2020, pe lângă participările din CEZ (Central European Zone Rally-Cross Championship) am participat și în țară la etape de VTM (Viteza pe Traseu Montan) și Rally-Sprint, competiții la care am obținut multiple cupe și trofee.
GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu
În aceasta perioadă am pilotat cam toate mașinile de curse ale tatălui meu, începând cu Renault Megane Coupe, Mitsubishi Colt GTI, Renault Clio RS, Subaru Impreza STI si Mitsubishi Lancer EVO 9. Pentru anul competițional 2020 îmi propun să particip în Campionatul Național de Viteza în Coasta 2 unde voi face echipă cu Enciu Cătălin, echipa numindu-se Storm Racing.
GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu
Obiectivul meu este să înving în clasamentul juniorilor. Voi participa cu un Citroen Saxo VTS, motor de 1600 cmc pregătit de tatăl meu, care îmi va asigura și asistenta tehnică.
GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu
În momentul de fața, întreg bugetul îmi este asigurat din economiile familiei și de către Scoală de Șoferi BMD Auto Instruire care este afacerea familiei noastre
CĂTĂLIN ENCIU
GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu
În anul 2018 am debutat În Campionatul Național de Îndemânare (IAC), terminând pe locul 1 la clasa A 3. În anul 2019 mi-am făcut debutul În cadrul Campionatului de Viteza in Coasta2 (CNVC), unde am încheiat sezonul pe locul 2 la clasa A3. In cadrul CNVC, am avut ocazia să cunosc un pilot minunat și de mare perspectivă și anume pe Bogdan Duma. Și pe lângă acesta și familia lui. 3 oameni deosebiți! S-a legat o prietenie între noi, care s-a concretizat, pe mai târziu, în formarea unei echipe de Racing. STORM RACING. În anul 2020 vom merge împreuna atât in CNVC cât și în Campionatul de Anduranța (RES) sub același nume de echipa- STORM RACING-. Eu voi alerga pe un BMW 325i pregătit in totalitate de mine Și mecanicul meu!
GP24 Inside: Storm Racing cu Bogdan Duma și Cătălin Enciu
Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Ana-Maria Florea / Dan Duma
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES