Latest Posts

GP24 Inside: Somlyai Robert Rares, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 40085

Continuăm să vi prezentăm pe cei din familia KRR, iar astăzi Robert Rareș ne dezvăluie iubirea lui pentru Motorsportul Românesc și totodată mulțumește pentru acest interviu acordat de GP24. BMW e 30 325ii este mașina sa de curse.
Pasiunea s-a născut de când eram mic copil,mi-au plăcut foarte mult mașinile de la tatăl meu . Pe acea vreme avea o Dacie 1100, veche de prin anii 93-94 .Apoi a avut un BMW e21 coupe . De aici am prins un foarte mult drag de această marcă ,era o mașină foarte sprintenă și gurmandă fiind benzinar pe carburator dacă nu ma înșel .Pe acea vreme, aveam 10 ani nu prea știam mare lucru de aceste lucruri. Acum 15 ani am prins drag de curse bine-nțeles erau ilegale. Mergeam noaptea la linii în fiecare joi ,mai o amendă mai talonul suspendat , eram foarte inconștienți și rebeli față de acum că am o familie și copil. De aceea m-am înscris la Clubul Klausenburg Retro Racing. Când ești tânăr fără responsabilități te crezi invincibil și poți sfârși rău .Am ales Motorsportul pentru că îmi place viteza și aptitudinile de a ține o mașină pe un circuit, să faci un timp bun și să nu strici mașina Mai ales la cât de mult ai investit în ea muncă, bani ,timp etc. Acuma pentru cine are buget limitat îi exclus la ei îi mult mai simplu . Aici vorbim de oameni normali cu un buget normal cât de cât. Obiectivele în acest campionat este să perseverăm și să devenim tot mai buni de la un an la altul . Aceasta este părerea mea . Acuma fiecare are punctul lui de vedere.Despre noțiunea de Motorsport, pentru mine este sportul cu motoare ,aici se include toate sporturile ce țin cu motor. Momentan am fost doar o etapa anul trecut și nu am avut nici o problemă cu mașina . Atunci îi nasol dacă te lasă în timpul competiției și nu ai resursele necesare să o repari .
GP24 Inside: Somlyai Robert Rares, pilot al Klausenburg Retro Racing
Pentru viitori concurenți care vor să înceapă în Motorsport, le pot da un sfat simplu ,dacă iubești mult mașinile ,cursele nu mai contează sacrificiile și nervii care o să îi ai pe parcurs. Eu asta am văzut la mine . Am mașina de 12 ani, am vrut să o vând de 100 de ori la nervi și tot o mai am și investesc bani în mașină. Trebuie să iubești partea aceasta,să poți să îți dedici timpul liber de mers la bere sau distracție cu prieteni . Dacă nu ai asta în sânge, nu are sens să te apuci deoarece la prima lovitură sub centură să vinzi tot și te saturi. Am prieteni care fac caterincă de mine, de ce mai țin vechitura aceasta care îți consumă banii? Cu emoțiile la start nu sunt pentru toți la fel . Pe mine mă ajută că sunt mai ager și am nivelul de concentrare mai mare față de cum conduc zilnic la volan. La mine așa se manifestă, am reușit să o duc în zona unde mă poate ajuta . Vă mulțumesc pentru timpul acordat și abia aștept să ne vedem cu bine sănătoși la linia de start .

GP24 Inside: Somlyai Robert Rares, pilot al Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss