Latest Posts

GP24 Inside: Sersea Costin, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 27042

Sersea Costin face parte din familia Klausenburg  Retro Racing, iar la Campionate participă cu mașina marca VW Golf MK2. Dar prima sa mașină a fost un Oltcit. Mulțumesc GP24 pentru această oportunitate.
Pasiunea pentru Motorsport s-a născut undeva pe la 12 ani cu prima mea  mașină un Oltcit, care m-a învățat că mașinile nu sunt doar un mijloc de transport, acestea îți pot definii chiar un stil de viață. Mi-am ales Motorsportul deoarece îmi place orice are un motor și roti și tot ce este legat de ele. Obiectivele în aceste Campionat sunt să ma distrez împreună cu alți pasionați, să împărtășim pasiunea pentru vechiturile noastre și să savurez fiecare circuit în parte.
GP24 Inside: Sersea Costin, pilot al Klausenburg Retro Racing
Noțiunea de Motorsport pentru mine este defapt pasiunea și plăcerea de a fi tu cu mașina ta formând un întreg și savurând asfaltul de pe un circuit. Evenimente neplăcută au fost câteva, dar de fiecare dată am trecut peste ele împreună cu prietenii mei ajutându-ne să revenim pe circuit, ca după aceea să avem ce povesti împreună. Îndrumarea mea pentru cei care vor să se apuce de așa ceva, este să aibă nervi de otel și ca orice piedică care le apare în cale este o nouă provocare. Emoțiile de la lina de start le pierzi atunci când te concentrezi din răsputeri să scoți un timp mai bun decât ultima dată.
GP24 Inside: Sersea Costin, pilot al Klausenburg Retro Racing

 

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss