More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Sersea Costin, pilot al Klausenburg Retro Racing

  Sersea Costin face parte din familia Klausenburg  Retro Racing, iar la Campionate participă cu mașina marca VW Golf MK2. Dar prima sa mașină a fost un Oltcit. Mulțumesc GP24 pentru această oportunitate.
  Pasiunea pentru Motorsport s-a născut undeva pe la 12 ani cu prima mea  mașină un Oltcit, care m-a învățat că mașinile nu sunt doar un mijloc de transport, acestea îți pot definii chiar un stil de viață. Mi-am ales Motorsportul deoarece îmi place orice are un motor și roti și tot ce este legat de ele. Obiectivele în aceste Campionat sunt să ma distrez împreună cu alți pasionați, să împărtășim pasiunea pentru vechiturile noastre și să savurez fiecare circuit în parte.
  IMG 20200329 WA0003
  Noțiunea de Motorsport pentru mine este defapt pasiunea și plăcerea de a fi tu cu mașina ta formând un întreg și savurând asfaltul de pe un circuit. Evenimente neplăcută au fost câteva, dar de fiecare dată am trecut peste ele împreună cu prietenii mei ajutându-ne să revenim pe circuit, ca după aceea să avem ce povesti împreună. Îndrumarea mea pentru cei care vor să se apuce de așa ceva, este să aibă nervi de otel și ca orice piedică care le apare în cale este o nouă provocare. Emoțiile de la lina de start le pierzi atunci când te concentrezi din răsputeri să scoți un timp mai bun decât ultima dată.
  Media Partner KRR

   

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss