GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Rezumat CNVC2 la Râșnov, Călin Daniel și Strumful

Vizualizări: 14692

Astăzi am participat la etapa de CNVC2 la Râșnov, o etapă comună cu CNVC1 un traseu frumos care îmi place, iar vremea a ținut cu noi felicitări organizatorilor și tuturor participanților. 

GP24 Inside: Rezumat CNVC2 la Râșnov, Călin Daniel și Strumful

Eu și Strumful începem să ne împrietenim doar că în manșa 2 de concurs fin cauza problemelor electrice, m-au făcut să pierd secunde prețioase, iar în final am terminat pe locul 3 la clasa A3 și pe locul 4 la general. Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și mă susțin in special minunatei mele soții și mecanicul meu Paul. Vă mulțumesc tuturor #STRUMFPOWER.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES