GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Prima etapă din Romanian Endurance Series 2020 by ACR se amână

Vizualizări: 11538

București, 21 martie
În contextul internațional care ne afectează pe toți, echipa de organizare a Romanian Endurance Series are ca primă prioritate garantarea sănătății și a siguranței celor implicați – piloți, echipe, fani și personal auxiliar. În conformitate cu deciziile Grupului de Comunicare Strategică și în acord cu normativele autorităților statului român, se impune amânarea primei etape a sezonului competițional 2020, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 4-5 aprilie pe traseul Motorpark România.

Această decizie a fost luată în circumstanțele dinamice, în continuă schimbare de la zi la zi. Data de începere a sezonului devine astfel 25-26 mai, cu etapa programată pe Transilvania Motor Ring. Sperăm cu toții să putem demara campionatul cât mai curând și o vom face de îndată ce avem toate confirmările că se poate desfășura în siguranță.
Vă vom ține la curent cu detalii și vă dorim toate cele bune.
Willi MotorsportGP24 Inside: Prima etapă din Romanian Endurance Series 2020 by ACR se amână
Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: WILLI MOTOSPORT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES