Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

  Cătălin Enciu, un pilot foarte îndrăgostit de Motorsport, l-am cunoscut la începutul anului 2020, prin intermediul lui Willi(Romanian Endurance Series), foarte ambițios către podium, la Campionatele De Viteză în Coastă 2 sub liciența FRAS

  „Pasiunea pentru Motorsport o am încă de mic copil, cu toate că la acea vreme, informațiile despre sporturile cu motor, în general, erau limitate. Începând cu anii ’90,spre bucuria mea, au început să apară mult mai multe oportunități de a te informa. Din momentul acela, a fost doar un pas, spre a-mi vedea visul împlinit, și anume, participarea într-o competiție sportivă dedicată sportului cu motor.”

  „Am luat contact cu acest sport destul de târziu, dar atunci m-am simțit, eu, pregătit pentru a debuta. în anul 2018 am participat la Internațional Autotest Challenge(IAC) sub egida ACR, la finalul căruia am reușit performanța de a mă clasa pe locul 1 la grupa A3(mot. intre 2000 si 3000 cc). Pentru mine a fost o surpriză plăcuta, deoarece era debutul meu in Motorsport. Meritul acelui loc, îl datorez și mașinii mele, BMW 325,pe care o consider ca și membru al familiei mele. În anul 2019 am debutat în Campionatul Național de Viteză în Coasta(CNVC2), unde am obținut la sfârșitul campionatului, un loc 2 la grupa A3. Aici, mașina pe care alerg, a avut un rol esențial. Aici îi mulțumesc partenerului meu, ATHENA ENERGY-magazin de piese și Accesorii Auto, pentru toată susținerea financiară și logistica pe parcursul întregului sezon!”

  A fost printre primii piloți din România, care a acceptat să fie promovat de către GP24, i-am urmărit intens activitatea în pasiunea lui pentru Motorsport. Find anul acesta starea de urgență, datorită la COVID-19, Cătălin a început cu Sesiune de antrenamente înainte de startul sezonului în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2, desfășurate la Transilvania Motor Ring, la Tg-Mureș, pe 7 iunie, dar din nefericire după câteva minute, motorul Flăcăricăi i-a cedat,dar nu a renunțat.

  Își reface motorul și pleacă  cu toate pânzele sus către prima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coasta 2, 2020 care a fost pe 28 iunie, la  Sancraieni Ciuc. Această etapă îi aduce Locul 1 la grupa A3. Felicitări pentru acest loc 1 pe podium.

  Parteneri Media: GP24

  Sponsori: Athena Energy / Baber Mania Shop / Muller Constructions

  Echipa GP24 îi urează mult succes în continuare și cât mai multe podium-uri cu locul 1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss