GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

Vizualizări: 14782

Cătălin Enciu, un pilot foarte îndrăgostit de Motorsport, l-am cunoscut la începutul anului 2020, prin intermediul lui Willi(Romanian Endurance Series), foarte ambițios către podium, la Campionatele De Viteză în Coastă 2 sub liciența FRAS

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

“Pasiunea pentru Motorsport o am încă de mic copil, cu toate că la acea vreme, informațiile despre sporturile cu motor, în general, erau limitate. Începând cu anii ’90,spre bucuria mea, au început să apară mult mai multe oportunități de a te informa. Din momentul acela, a fost doar un pas, spre a-mi vedea visul împlinit, și anume, participarea într-o competiție sportivă dedicată sportului cu motor.”

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

“Am luat contact cu acest sport destul de târziu, dar atunci m-am simțit, eu, pregătit pentru a debuta. în anul 2018 am participat la Internațional Autotest Challenge(IAC) sub egida ACR, la finalul căruia am reușit performanța de a mă clasa pe locul 1 la grupa A3(mot. intre 2000 si 3000 cc). Pentru mine a fost o surpriză plăcuta, deoarece era debutul meu in Motorsport. Meritul acelui loc, îl datorez și mașinii mele, BMW 325,pe care o consider ca și membru al familiei mele. În anul 2019 am debutat în Campionatul Național de Viteză în Coasta(CNVC2), unde am obținut la sfârșitul campionatului, un loc 2 la grupa A3. Aici, mașina pe care alerg, a avut un rol esențial. Aici îi mulțumesc partenerului meu, ATHENA ENERGY-magazin de piese și Accesorii Auto, pentru toată susținerea financiară și logistica pe parcursul întregului sezon!”

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

A fost printre primii piloți din România, care a acceptat să fie promovat de către GP24, i-am urmărit intens activitatea în pasiunea lui pentru Motorsport. Find anul acesta starea de urgență, datorită la COVID-19, Cătălin a început cu Sesiune de antrenamente înainte de startul sezonului în Campionatul Național de Viteză în Coastă 2, desfășurate la Transilvania Motor Ring, la Tg-Mureș, pe 7 iunie, dar din nefericire după câteva minute, motorul Flăcăricăi i-a cedat,dar nu a renunțat.

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

Își reface motorul și pleacă  cu toate pânzele sus către prima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coasta 2, 2020 care a fost pe 28 iunie, la  Sancraieni Ciuc. Această etapă îi aduce Locul 1 la grupa A3. Felicitări pentru acest loc 1 pe podium.

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

Parteneri Media: GP24

Sponsori: Athena Energy / Baber Mania Shop / Muller Constructions

Echipa GP24 îi urează mult succes în continuare și cât mai multe podium-uri cu locul 1.

GP24 Inside: Povestea pilotului Cătălin Enciu

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES