More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Plămădială Ioan, pilot al lubului Klusenburg Retro Racing

  Plămădială Ioan conduce un Mercedes-Benz 190E , este din Târgu-Mureș, iar ca pilot este sub sigla Klausenburg Retro Racing Cluj-Napoca, și astăzi ne vorbește despre marea lui dragoste, Motosportul.
  De mic copil îmi plăcea tot ceea ce înseamna mașini. În timp, acest lucru s-a tot concretizat iar în anul 2018 am reușit să iau parte la prima mea competiție de Automobilistică – Klausenburg Retro Racing, Târgu-Secuiesc. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. În anul 2009-2010 am început cu Karting-ul, iar după o pauză lungă de câțiva ani, în 2018 am luat parte la prima mea etapă Klausenburg Retro Racing la Târgu-Secuiesc. Anul următor, în 2019 am reușit să ocup primul loc la Grupa Clasice Clasa 2. Pentru senzațiile tari pe care ți le poate oferi acest sport și pentru oamenii faini pe care îi poți întâlni la diferite etape.

  WhatsApp Image 2020 03 29 at 12.58.17 1
  Obiectivul rămâne același în fiecare an, clasarea cât mai sus pe podium la fiecare etapă. Având in vedere că anul acesta îmi propun să concurez la o clasa superioară, lucrurile vor deveni mai incitante. Totul constă în cât de repede și cât de bine reușesc să îmi pregătesc mașina. Motorsportul pentru mine înseamna o comunitate unită în același scop, înseamna distracție, eliberare, pasiune pentru mașini și din când în când o doză de competitivitate.
  În 2018 după prima etapa KRR la care am participat, am trecut și eu prin astfel de momente neplăcute cu mașina. Nefiind pregătita foarte bine, mi-a cedat motorul. Lipsa fondurilor, piesele de schimb tot mai greu de găsit m-au făcut să lipsesc de la restul campionatului.
  Important e că nu am renunțat. Așa că anul următor am reușit să revin cu forțe proaspete și să  câștig Campionatul la clasa mea.
  Media Partner KRR

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss