More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Petrosanu Cătălin, un pilot al Clubului Klausenburg Retro Racing

  Clubul Klausenburg Retro Racing continuă să ne uimească cu piloții săi, azi am un exemplu demn de urmat pentru mulți din Motorsportul Românesc, a depășit multe obstacole și țin să îl felicit!
  De mic copil mi-au plăcut mașinile și tot ce este legat de acest domeniu. În copilărie îmi modificam toate mașinuțele. Le aduceam tot felul de “îmbunătățiri”. De la vârsta de 7 ani mă așezam în poala tatălui meu și atunci când mergeam la bunici, pe un drum de țară , țineam direcția și schimbam vitezele Daciei 1300, aceeași pe care o conduc și în ziua de azi. Încă nu mă pot lauda cu o carieră în acest domeniu. Prima participare la un eveniment de profil care este și singura momentan a fost la invitația lui Horațiu la Klausenburg Retro Racing.
  WhatsApp Image 2020 03 28 at 19.50.44 1
  Așa cum am scris și mai sus, de mic am avut o atracție nebună către mașini, nu ratam nici o plimbare cu mașina părinților sau a cunoscuților, prieteni de familie etc. Crescând și luându-mi permisul de conducere am început să merg ca spectator la toate evenimentele legate de mașini și Motorsport. Acum că am avut ocazia să particip ca și pilot, a fost o mare împlinire pentru mine, pentru că îmi doream de mult acest lucru. Obiectivul principal este să particip la cât mai multe etape ale Klausenburg Retro Racing. Totodată aș vrea să particip și la Klausenburg Youngtimer Trophy. Ar fi minunat și un loc pe podium dar vom vedea. Adrenalină, emoție, competiție Momentan nu am avut parte de evenimente neplăcute. Sper ca nici pe viitor să nu experimentez așa ceva. Nu am atâta experientă încât să pot îndruma pe cineva dar este un sport frumos, cu multă adrenalină, emoții si satisfacții. Mi-am dorit mult să ajung într-o competiție, deci și la linia de start, așa că reușesc să înving emoțiile, destul de greu dar reușesc
  Media Partner KRR

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss