Latest Posts

GP24 Inside: Petrosanu Cătălin, un pilot al Clubului Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 22816

Clubul Klausenburg Retro Racing continuă să ne uimească cu piloții săi, azi am un exemplu demn de urmat pentru mulți din Motorsportul Românesc, a depășit multe obstacole și țin să îl felicit!
De mic copil mi-au plăcut mașinile și tot ce este legat de acest domeniu. În copilărie îmi modificam toate mașinuțele. Le aduceam tot felul de “îmbunătățiri”. De la vârsta de 7 ani mă așezam în poala tatălui meu și atunci când mergeam la bunici, pe un drum de țară , țineam direcția și schimbam vitezele Daciei 1300, aceeași pe care o conduc și în ziua de azi. Încă nu mă pot lauda cu o carieră în acest domeniu. Prima participare la un eveniment de profil care este și singura momentan a fost la invitația lui Horațiu la Klausenburg Retro Racing.
GP24 Inside: Petrosanu Cătălin, un pilot al Clubului Klausenburg Retro Racing
Așa cum am scris și mai sus, de mic am avut o atracție nebună către mașini, nu ratam nici o plimbare cu mașina părinților sau a cunoscuților, prieteni de familie etc. Crescând și luându-mi permisul de conducere am început să merg ca spectator la toate evenimentele legate de mașini și Motorsport. Acum că am avut ocazia să particip ca și pilot, a fost o mare împlinire pentru mine, pentru că îmi doream de mult acest lucru. Obiectivul principal este să particip la cât mai multe etape ale Klausenburg Retro Racing. Totodată aș vrea să particip și la Klausenburg Youngtimer Trophy. Ar fi minunat și un loc pe podium dar vom vedea. Adrenalină, emoție, competiție Momentan nu am avut parte de evenimente neplăcute. Sper ca nici pe viitor să nu experimentez așa ceva. Nu am atâta experientă încât să pot îndruma pe cineva dar este un sport frumos, cu multă adrenalină, emoții si satisfacții. Mi-am dorit mult să ajung într-o competiție, deci și la linia de start, așa că reușesc să înving emoțiile, destul de greu dar reușesc
GP24 Inside: Petrosanu Cătălin, un pilot al Clubului Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss