More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Orosz Krisztian, pilot al Klausenburg Retro Racing

  Pasiunea pentru Motorsport a lui Krisztian Orosz s-a născut acum 20 de ani, când a fost spectator la Raliul Brașovului în anul 2000. De acolo a început nebunia. Astăzi acesta ne explică cum a ajuns în lumea  Motorsportului și vorbește despre propria experiență:
  Am început la vârsta de 20 de ani cu Promo Rally, un campionat pentru amatori, la finele căruia primii 10 clasați aveau dreptul de a primi licența de pilot. M-am clasat pe locul 4 la general cu mașina tatălui pe care am primit-o cadou odată cu intrarea la facultate.
  Etape Raliul României 2002 loc 3 la debutanți (mașina VW Golf 2)
  Raliul Sibiului 2002 loc 1 debutanți(Golf 2)
  Raliul Mânăstirilor 2002
  Raliul Clujului 2002
  Raliul Castanelor 2003
  Raliul Hunedoarei 2003
  Raliul Brașovului 2003
  Raliul Harghitei 2003
  Raliul Avram Iancu 2003
  Apoi sporadic Forlighter la Raliul Clujului (Golf 2)
  Din 2016 etape KRR cu Dacia recumpărată in 2013

  La finalul campionatului KRR 2019 locul 3 la Grupa Rally 1 Forlighter la Raliul Harghitei 2019,2016,2017 și la Transilvania Rally 2019 tot cu Dacia, unde din păcate ne-am răsturnat cu pagube destul de serioase.Pentru ca îmi place 🙂 Având în vedere situația actuală, sper că totuși vom avea etape anul acesta și bineînțeles că doresc să mă clasez cât mai bine, având o mașină net inferioară ca și performantă față de colegii mei și aș dori să arat că bătrâna Dacie (cu motor de Dacia) mai poate face performanță uneori Pasiune, risc, adrenalină, șansă și un dram de noroc
  Da din păcate există și asemenea momente, în carieră am avut parte de două răsturnări una la Raliul Sibiului, fără daune majore și raliul terminat pe locul 2 și a doua anul trecut la Transilvania Rally. Aceasta din urmă m-a afectat emoțional deoarece mi-am văzut munca de 3 ani zădărnicita, dar acum e totul bine mașina este gata doar trebuie să o asamblez.

  Mulțumesc pe aceasta cale familiei, în special socrului meu și prietenilor din comunitate care mi-au donat piese.Să se gândească foarte bine cu ce mașină vor să înceapă și să nu se creadă atotștiutori deoarece nu e același lucru cu mersul rapid pe autostradă și dacă au luat odată microbul greu te vindeci.
  Cine spune că nu are emoții la start din punctul meu de vedere nu spune adevărul.
  În ceea ce mă privește la linia de start am inima în gât și abia respir, dar după primii metri parcurși se lasă liniștea pulsul revine încet și mă concentrez pe ceea ce  am de făcut

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss