GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Navigator Vaslie Rotar, La mulți ani!

Vizualizări: 35478

VLAD MOLDOVAN :  Vasile, navigatorul cu care am participat la competițiile de până acum, am debutat împreuna în lumea motorsportului, la concursul organizat de clubul Off Road din Agnita în anul 2017.  Totul a plecat de la niște ieșiri cu prietenii pe traseele off road din jurul Târgu Mureșului, iar de fiecare dată eu și Vasile mergeam împreună, în aceeași mașină. Chiar dacă la ieșirile erau amicale și pentru distracție, în anumite ipostaze, fără să ne dăm seama, ne compactăm ca și când am fi într-o competiție, și nu mă refer neapărat la cine ajunge primul din punctul A in punctul B, ci la acele momente tehnice ale traseelor unde eu aveam nevoie de ajutor, aveam nevoie de încă o pereche de ochi care văd și gândesc din afara mașinii…..această pereche de ochi a fost Vasile! 🙂
De la aceste ieșiri amicale, a fost doar un pas până la competiția de la Agnita! A fost prima lui navigare pe roadbook (și a mea), înainte cu două seri de acest concurs, ceream sfaturi utile de la colegii cu mai multa experiență despre cum se citește și interpretează un roadbook. În ziua competiției, Vasile, a avut nevoie de aprox 7-8 km din totalul de 64 ca să ajungem la un ritm foarte bun de mers, ritm ce ne-a poziționat pe locul 2. 

Cea mai mare bucurie și realizare a noastră de până acum, adică locul 3 la proba de trophy si locul 1 la proba de trial din cadrul concursului Toamna in Apuseni, eveniment organizat sub egida FRAS de către Club Off Road Apuseni, este, într-un procent ridicat, rezultatul muncii unui navigator 100% dedicat și concentrat pe ce are de făcut. Dat fiind că off road-ul este una dintre pasiunile lui de suflet, îl face un navigator foarte bun, un navigator care știe să facă în așa fel, de fiecare dată, încât să fie pe traseul dictat de roadbook sau track, un navigator căruia nu îi este groază să coboare din mașină chiar dacă apa sau noroiul este până la genunchi, un navigator care știe unde este cazul să calmeze pilotul, și cel mai important este că știe să ofere dar să și acorde încredere pilotului. Aceste calități deosebite care le deține, au contribuit enorm la obținerea unor rezultate fabuloase, de care suntem mândrii! :))

Acum, de ziua lui, cu Speranța că aceste câteva rânduri îl vor surprinde într-un mod plăcut, atât eu, cât și colegii noștri din cadrul Clubului Sportiv Mureș Rally Team Motorsport (MRT Motorsport), ii uram un călduros La Mulți Ani, multă sănătate și cât mai multe reușite în această branșă.

ECHIPA GP24: Îți dorim un călduros La Mulți Ani! Mult succes în cariera ta de Navigator, cât mai sus pe podium,iar tot c îți dorești să ți se împlinească. Te felicităm pentru bogata ta reușită în Motorsport! Ne bucurăm că faci parte printre noi.

CSIBI ANAMARIA:  Uneori, poate fi destul de dificil să găsești cuvintele potrivite care să cuprindă tot ce dorești să exprimi față de prietenii tăi. Aceștia îți sunt alături atât în vremurile fericite, cât și atunci când treci prin supărări profunde. Prietenii adevărați sunt cei care își lasă amprenta în mod benefic asupra vieții noastre, de aceea nu trebuie să uităm să le urăm LA MULȚI ANI! În această zi specială te sărbătorim pe tine ”VASILE” îți doresc doar un cățeluș cu părul creț, să ai Jeepul in coteț, și o vilă cu piscină, Cindy Crawford de vecină, o lopată pentru bani, pentru curse pe mulți ani, sănătate, La Multi Ani!!!

MRT MOTORSPORT:  Astăzi, VASILE ROTAR – coleg și prieten , își sărbătorește ziua de naștere.Cu Vasile am trecut prin multe momente frumoase și ne-am convins de fiecare dată de omenia, cumsecădenia, profesionalismul și devotamentul care îl caracterizează. Îi urăm sănătate, putere de muncă, îndeplinirea tuturor idealurilor pe care le slujește și succes în efortul pe care îl depune pentru dezvoltarea Clubului MRT Motorsport.La Mulți Ani!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

GP24 Inside: Navigator Vaslie Rotar, La mulți ani!

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES