GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Marius Sandor, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 50362

Echipa din Clubul KRR este foarte mare și continuăm să vi prezentăm pe toți piloții din acest Club, Marius Sandor este cel despre care azi scriu, de pe vremea când era copil îi plăcea să citească din reviste Autoturism, iar de aici inima i s-a legat de Motorsport. Ne mulțumește nouă GP24 pentru Promovarea sa gratuită și totodată lui Horațiu.
De mic copil urmăream/citeam revista Autoturism…de acolo mi se trage pasiunea pentru
mașini cu forme deosebite. Din facultate am început să colecționez mașini mai
deosebite,dar la acea vreme (1990) nu aveam unde să le țin așa că mai
vindeam La începuturi am cochetat cu off=road, am un Suzuki LJ80, am
avut un Nissan Patrol și un Pinzgauer.
GP24 Inside: Marius Sandor, pilot al Klausenburg Retro Racing
În speranța că v-a fi în acest an ,pe primul loc e plăcerea de a participa iar ca obiectiv  să mă clasez cât mai bine dar fără să forțez mașina. CA și pilot mai am multe de învățat Sport și pasiune. La off road aveam o vorbă  Să mergi pe 4 roți pe unde nu poți cu picioarele. Cu optimism și tărie. Să își aleagă cu grijă mașina ,să fie pasionați și de mecanică și să se asigure de susținerea celor apropiați. Nici nu îmi dau seama ce mari sunt
GP24 Inside: Marius Sandor, pilot al Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES