Latest Posts

GP24 Inside: Luci Coța, pilot al Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 10616

Venim cu un alt pilot de la Clubul Klausenburg Retro Racing și îl prezentăm pe  Luci Coța, este din Cluj-Napoca și deține o mașină de curse marca BMW E30(ursuleț) cu motorizare de 4.4 litri V8 benzina. 
Pasiunea mea pentru Motorsport s-a născut de mic. De mic visam să conduc o mașină de curse și să particip la evenimente. La vârsta de 19 ani am achiziționat primul BMW e30 cu care m-am învățat să mă dau. 5 ani mai târziu am cumpărat  alt BMW E30 mult mai puternic pe care îl am și acum, doar că acum particip doar la evenimente organizate legal. Am participat la multe show-ri legate de Motorsport, însă la KRR doar o etapă anul trecut. Anul acesta și pe viitor vreau să particip la mai multe etape KRR
GP24 Inside: Luci Coța, pilot al Klausenburg Retro Racing
Am ales Motorsportul pentru că iubesc mașinile puternice de mic și este singurul sport în care mă regăsesc și de care sunt pasionat. Obiectivele în acest campionat sunt de a scoate timpi frumoși, de a ajunge pe podium și bineînțeles de a face spectacol. Noțiunea de Motorsport o pot descrie ca fiind un sport foarte frumos, plin de adrenalină, pot spune și puțin periculos dar un sport cam costisitor.
Da există și evenimente mai puțin plăcute pentru că se poate rupe sau strica ceva la mașină în timpul concursului. La evenimentul KRR ce l-am avut în toamna anului trecut mi s-a rupt o planetară în timpul concursului, am schimbat-o și am continuat concursul cu brio. Peste unele treci cu bine dar sunt situații în care urci mașina pe platformă și pleci acasă. Am pățit și eu. Ce pot să le spun celor ce vor să înceapă ceva în Motorsport este că în primul rând să stea bine financiar pentru că este un sport destul de costisitor și bineînțeles să aibe talentul în sânge și iubirea pentru mașini.  Bineînțeles emoțiile sunt mari la linia de start, inima stă să sară din piept dar mă controlez și trec cu bine peste ele.
GP24 Inside: Luci Coța, pilot al Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss