GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Lansare Campionat Virtual by PRO ACR 116

Vizualizări: 95195

 

PRO ACR 116 continua cu mâinile curate
START înscrieri #STAI ACASA#
– 4-5 Aprilie 2020 , la Transilvania Motor Ring accesul este restricționat de lege
– 4-5 Aprilie 2020 , la Transilvania Motor Ring continua prin OLD Motorsport si Sucursala Regionala ACR Bistrița-N. si Mureș .
Pentru că noi iubim Motorsport-ul, ne-am gândit că ar fi un cadou pentru piloți, fani și toți cei care îndrăgesc acest sport, organizarea unui Campionat Virtual. De asemenea având în vedere că pe tot globul este starea de alertă, datorată noului virus, vrem să fim alături de voi, să aprindem și mai tare această iubire a Motorsportului. Tot ceea ce trebuie dvs să faceți pentru a putea participa în acest Campionat Virtual, este să trimiteți câte o poză cu mașina pe adresa de e-mail [email protected].
Campionat virtual PRO ACR 116 – OLD Motorsport, ACR BN-MS
– Trotinete, triciclete, biciclete,
– copii si părinti(12ani), juniori(18ani)
– Karting, Drift, Curse Accelerare, VTM, Rally Sprint, Anduranța
– Women in Motorsport
– Retro
Câștigătorii vor primi calendar Automobil Clubul Roman 2020,
Lista câștigătorilor se publica in data de 5 Aprilie 2020 ,Ziua Automobilistului pe pagina ACR Bistrița ,Revista Autoturism si Transilvania Motor Ring, GP24
Premiile se pot ridica de la sediu ACR Bistrița, ACR Mureș, curier sau in evenimentul următor din data de 1-2-3 Mai 2020 la Transilvania Motor Ring.
Pentru aceasta trebuie sa trimiți o fotografie cu masina, specificând Nume Prenume,localitatea , numărul de telefon si la grupa de participare ,pana la data de 31.03.2020 pe adresa de e-mail [email protected]
info tel 0745382732

 

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Liu Orza
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES