GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: La Mulți Ani, vouă suflete feminine ale Motorsportului Part 2

Vizualizări: 16326

DARIA GANESCU – MOTOCICLISM

Te consideri superstițioasa?
Nu. Eu mă bazez strict pe mine însămi și pe mecanicii mei. Nu are rost să iți pui încrederea într-un obiect sau obicei, pe care oricum nu poți sa îl controlezi. Încrederea de sine e cea mai puternică arma a mea.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Ești un exemplu viu de curaj, pasiune si dăruire. Cum reușești sa treci peste momentele mai puțin plăcute?
În motociclism nu ai timp să iți ocupi mintea cu lucruri negative, mai ales înaintea unei curse. Uneori sunt stresată, uneori sunt relaxată, depinde de zi si de sentimentul cu care mă trezesc dimineața, dar nu mă las purtată de gânduri negative.

DELIA NASTASE-MAMA, SOTIE DE PILOT, NAVIGATOR.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ce te-a determinat sa faci asta împreuna cu soțul tău?
Eram spectator de mulți ani, susțineam de pe margine echipajele, și mai ales pe Bogdan. M-a atras foarte mult zona asta, iar la propunerea lui de a merge în dreapta, nu am ezitat nicio clipă

Ce înseamnă încredere?
Se așteaptă, în general, un răspuns clisei, însă, este un concept complex, o abilitate pe care, cred eu, o au oamenii puternici și dezvoltați spiritual, intelectual si emoțional. Este vorba de a acorda ”șansa” celuilalt fără a avea așteptări, iar dacă acea persoană nu se ridică la nivelul intuit de tine, este pierderea lui, nu a ta… Îmi place să acord încredere celorlalți. Copiilor dacă le spui că sunt deștepți, printr-o ”lege a Universului”, devin. Așa cred că este și cu încrederea…

MARINA MARIN-ARBITRU

Ești de acord ca motorsportul este un loc de joaca destinat bărbaților in mare parte?
Marina: Să știi că nu sunt neapărat de acord. Într-adevăr, nu sunt foarte multe femei implicate, însă în ultima perioadă ne-am înmulțit și cred că am dovedit că putem face treabă la fel de bună (atât din punct de vedere al sportivilor cât și pe partea noastră de arbitraj). Consider că atât timp cât este pasiune, nu contează dacă ești bărbat sau femeie, sigur vei face lucrurile așa cum trebuie. Important e să renunțam la stereotipuri

De unde pasiunea pentru motorsport?
Marina: Tot mereu m-au atras sporturile si lucrurile specifice băieților (când eram mica ma jucam cu mașini nu cu păpuși, am făcut fotbal in liceu etc. :-))), iar pe lângă asta îmi place adrenalina. Cred ca motorsport-ul le implica pe amândouă si in viitorul apropiat aș vrea sa ma urc si într-o mașina de raliu ca sa si trăiesc senzația din interior 😀 (chiar daca pentru început doar in dreapta)

MIHAELA BALINT-FIICA DE PILOT, PILOT VITEZA IN COASTA, NAVIGATOR RALLY

În cazul tău pasiunea pentru motorsport este lăsată “moștenire” de la părinții tăi, tatăl tău fiind un pilot cu un renume extraordinar în motorsportul românesc.
Într-adevăr, moștenirea este în sânge. O simt, și sunt mândră de sângele pe care îl port. Sper doar să fiu mereu demnă de el.

Ce înseamnă concentrarea și cât este de importantă în aceste ramuri?
Concentrarea este poate cel mai important aspect. Să ai un mindset bun, să știi când să forțezi și când să nu. Concentrarea, trebuie să fie 150 %.

Sursa: Gabriela Măluțan și Ana Maria Florea Echipa GP24
Photocredit: Ana Maria Florea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES