Latest Posts

GP24 Inside: La Mulți Ani, vouă suflete feminine ale Motorsportului, Part 1

Vizualizări: 23617

RENATA MARTON – ARBITRU

GP24 Inside: La Mulți Ani, vouă suflete feminine ale Motorsportului, Part 1

De unde pasiunea ta pentru motorsport?
Hmmmm, bună întrebare. Probabil de când eram mai micuța, mereu mă jucam cu mașinuțe, tata venea acasă cu mașinuțe matchbox și aveam o mulțime în colecție. În schimb adevărata pasiune s-a accentuat in vara anului 2018, la Super-Rally Târgu Mureș, unde m-am hotărât ca asta îmi doresc să fac, să devin într-o bună zi și eu pilot sau co-pilot!

De ce mașini?
De ce nu? Adică mi se pare mult mai interesant decât orice altceva. Mereu ajungeam să am discuții cu băieți despre mașini, mergeam și la întâlniri auto, ma uitam la review-uri despre mașini, la Top Gear și la tot felul de materiale ce aveau legătura cu domeniul auto.

Ce înseamna concentrare din punctul de vedere al unui navigator?
Concentrarea este cea mai importantă, altfel nu ai cum să menții ritmul.

ANDREEA ALDEA-NAVIGATOR

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Inside: La Mulți Ani, vouă suflete feminine ale Motorsportului, Part 1

Ce părere ai despre stereotipurile cum ca motorsportul este un “loc de joaca” al bărbaților?
Pentru simplul fapt că sunt femeie și ca fac parte din acest sport, nu consider că este un ‘loc de joaca’ doar al bărbaților. Avem si noi loc.

BIANCA RADU-NAVIGATOR

GP24 Inside: La Mulți Ani, vouă suflete feminine ale Motorsportului, Part 1

Cum se vad lucrurile din mașina de curse?
Timpul trece foarte repede, totul este calculat la secunda si totuși nu știi când a trecut prima bucla de câteva ore sau cele 30 minute de service.

Ce sentimente aduce linia de start?
Între controlul orar si start sunt 3 minute, timp în care să te pregătești pentru start. Pentru mine, aceste 3 minute dinaintea primei probe speciale de la fiecare Raliu vin cu emoții enorme. Începe proba specială, intram în ritm și ele se duc, dar revin pe ultimele viraje ale raliului, când ști că mai ai puțin pană termini și vrei să fie totul perfect.

Sursa: Gabriela Măluțan și Ana Maria Florea Echipa GP24
Photocredit: Ana Maria Florea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gabriela Măluțan și Ana Maria Florea Echipa GP24

Latest Posts

Don't Miss