Latest Posts

GP24 Inside: La mulți ani, Varga Attila, pilot al MRT Motorsport

Vizualizări: 24475

În primul rând o să dăm „cuvântul” unor oameni minunați din cadrul clubului MRT Motorsport care au răspuns la mesaje, telefoane …. şi care s-au adunat aici pentru a-ți fi alături pentru un sincer „La mulţi ani!”.  Sperăm să te bucuri în aceste mesaje sentimente şi trăiri, căldură şi apreciere. Sperăm ca rândurile astea să-ți aducă o surpriză plăcută şi azi vei realiza câte persoane țin la tine şi te apreciază așa cum ești tu. Ești perfect, ești omul de bază şi ești al nostru într-o mică adunătură de oameni. Iți dorim să ai parte de o zi excelentă, petrece alături de cei dragi şi nu uita că noi, ăștia care azi am pus câteva rânduri în acest post, suntem mândri de tine!

GP24 Inside: La mulți ani, Varga Attila, pilot al MRT Motorsport

Doresc să-ți urez ție Sărbătoritul Zilei de azi,multă sănătate fericire și cât mai multă vaselină pe Șalopetă ?!
Iți mulțumesc în numele meu și al întregi echipe pentru tot!
Sa ai parte de cat mai multe anvelope uzate!

GP24 Inside: La mulți ani, Varga Attila, pilot al MRT Motorsport

La multi aniiiiiiiii! ??? – ”Vasile Rotar”

La mulți ani cu multă sănătate tehnicianule! Îți doresc tot binele din lume, să ai succese și realizări, să ai sănătate să construim împreuna încă multe proiecte, și să faci treaba ta de inginer cum ști cel mai bine. Iti doresc să fi fericit și să iți păstrezi buna dispoziție, să nu te schimbi niciodată, îți doresc să fi cu zâmbetul mereu pe buze! Iți doresc încă o dată la mulți ani și multă sănătate prietene! – ” Engi Botond”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Inside: La mulți ani, Varga Attila, pilot al MRT Motorsport
Sok boldog szinapot kívánok es sok sikert a továbbiakban! Örülök hogy megismertelek és remelem meg sok közös ünneplésünk lesz még majd! ? – ”Szabo Evelin”

“La multi ani si din partea mea, colegului si prietenului nostru din cadrul clubului sportiv MRT Motorsport, cu ocazia serbării zilei de nastere. Un om drag noua si unul dintre cei mai importanți stâlpi ai clubului, un om al cărui nume este răspunsul la foarte multe întrebări, in special la evenimentele organizate de către MRT Motorsport!

La Multi Ani Atilla! “ – ”Vlad Moldovan”

Iti doresc ca viata sa iti ofere momente fericite si fiecare clipa sa iti aduca împlinire ? La multi ani si sa ai o zi frumoasă! ❤️ – ”Kulcsar Andi”.

Îți doresc multe zile fericite și mult noroc pe viitor! Mi-a făcut plăcere să te cunosc și sper că vom avea încă multe de sărbătorit împreună! ? – ”Szabo Evelin”

Nu număra lumânările, ci privește lumina pe care o răspândesc. Nu număra anii, ci bucură-te de viața pe care o trăiești. Fie ca această zi specială să-ți aducă nesfârșită bucurie și mai multe amintiri prețioase decât poți număra! La multi ani! – ”Lukacs AnnaMaria”

Echipa GP24: La mulți ani, sănătate și mult succes.

GP24 Inside: La mulți ani, Varga Attila, pilot al MRT Motorsport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss