Latest Posts

GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

Vizualizări: 43666

 Lukacs Ana-Maria,

GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

Pentru toți care vin pe circuit sau la competiții sportive doar Anna ;))) o roată lângă printre celelalte care fac echipa MRT Motorsport să evolueze, să se dezvolte. Port câteva porecle, cum ar fi coordonator, fata care ne măsoară timpii pe circuit, uneori grafician, mama echipei etc. “Cu aceste diferite roluri, cred că vă pot oferi câteva informații suplimentare despre noi.

M-am trezit în lumea asta a motorsportului acum vreo 2 ani, când Consiliul Județean Mureș a deschis circuitul Transilvania Motor Ring și m-am angajat acolo. Încă nu știam că îmi va umple viața, sau că poate cauza dependență :)))) Am început mici, o echipă de 5 persoane și un vis mare. Neștiind cum să mă aliniez, cu cunoștiințe foarte puține aduse de ”acasă”, mai mult doar pasiunea față de sporturile cu motor, am avut onoarea de a întâlni unii dintre cei mai minunați oameni de-a lungul, cărora le datorez multe, și faptul că sunt arbitru printre multe altele…..

Cu unii dintre ei am plăcerea de a lucra part time la Mureș Rally Team. Oameni deosebiți, sufletiști, dedicați, cu o pasiune enormă de a realiza cele mai mărețe visuri în folosul comunității motorsportului mureșean și nu numai. La sfârșitul sezonului la evenimentul Transilvania Motor Show am organizat alături de MRT fiecare activitate al eventului, după experiențe deja acumulate la diverse competiții ca și arbitru, sau cronometror.

GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Entuziasmul pe care l-am simțit făcând parte dintr-un astfel de eveniment plin de inspirație îmi oferă în continuare fluturi în stomac.Afirmația care mi-a rămas din recenzii a fost: „A fost superb, mai vrem și la anul”. O afirmație simplă, dar în ea se transmitea că eram pe cale să primim o atribuție bine echilibrată și să ne asumăm una dintre cele mai mari provocări.

GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

Pe lângă lucrurile frumoase care se întâmplă pe pistă cu mașinile de curse, lucrurile pe care le vedem cu toții, am avut și o mulțime de nopți pline, amenajarea traseului, verificând liste interminabile și punerea în funcțiune a mai multor planuri. Mă simt ca Hayden Panettiere ca fetița din Remember the Titans, mi-am dorit foarte mult, chiar dacă nu eram conștientă ce îmi lipsea din viață…

Am câștigat. Am reușit… sper ca sezonul 2020 să ne aducă și mai multe realizări, împliniri și să putem continua ce am început atât la circuit cât și la Clubul Sportiv MRT pentru că merită…

GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: MRT Motorsport / Anna Luckas
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss