Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GP24 Inside: La Mulți Ani, Anna Luckas, The Lady By MRT Motorsport

   Lukacs Ana-Maria,

  Pentru toți care vin pe circuit sau la competiții sportive doar Anna ;))) o roată lângă printre celelalte care fac echipa MRT Motorsport să evolueze, să se dezvolte. Port câteva porecle, cum ar fi coordonator, fata care ne măsoară timpii pe circuit, uneori grafician, mama echipei etc. „Cu aceste diferite roluri, cred că vă pot oferi câteva informații suplimentare despre noi.

  M-am trezit în lumea asta a motorsportului acum vreo 2 ani, când Consiliul Județean Mureș a deschis circuitul Transilvania Motor Ring și m-am angajat acolo. Încă nu știam că îmi va umple viața, sau că poate cauza dependență :)))) Am început mici, o echipă de 5 persoane și un vis mare. Neștiind cum să mă aliniez, cu cunoștiințe foarte puține aduse de ”acasă”, mai mult doar pasiunea față de sporturile cu motor, am avut onoarea de a întâlni unii dintre cei mai minunați oameni de-a lungul, cărora le datorez multe, și faptul că sunt arbitru printre multe altele…..

  Cu unii dintre ei am plăcerea de a lucra part time la Mureș Rally Team. Oameni deosebiți, sufletiști, dedicați, cu o pasiune enormă de a realiza cele mai mărețe visuri în folosul comunității motorsportului mureșean și nu numai. La sfârșitul sezonului la evenimentul Transilvania Motor Show am organizat alături de MRT fiecare activitate al eventului, după experiențe deja acumulate la diverse competiții ca și arbitru, sau cronometror.

  Entuziasmul pe care l-am simțit făcând parte dintr-un astfel de eveniment plin de inspirație îmi oferă în continuare fluturi în stomac.Afirmația care mi-a rămas din recenzii a fost: „A fost superb, mai vrem și la anul”. O afirmație simplă, dar în ea se transmitea că eram pe cale să primim o atribuție bine echilibrată și să ne asumăm una dintre cele mai mari provocări.

  Pe lângă lucrurile frumoase care se întâmplă pe pistă cu mașinile de curse, lucrurile pe care le vedem cu toții, am avut și o mulțime de nopți pline, amenajarea traseului, verificând liste interminabile și punerea în funcțiune a mai multor planuri. Mă simt ca Hayden Panettiere ca fetița din Remember the Titans, mi-am dorit foarte mult, chiar dacă nu eram conștientă ce îmi lipsea din viață…

  Am câștigat. Am reușit… sper ca sezonul 2020 să ne aducă și mai multe realizări, împliniri și să putem continua ce am început atât la circuit cât și la Clubul Sportiv MRT pentru că merită…

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: MRT Motorsport / Anna Luckas


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss