Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Ilies, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

Vizualizări: 28929

Mihai Ilies, de la pasiunea de Motoare la Mașini de curse și multe premii câștigate, un adevărat iubitor și totodată îndrăgostit de acest sport, ne povestește astăzi despre experiențele lui. Mulțumesc GP24 și PRO ACR 116, pentru promovare, sprijin și familia din care fac parte!

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
-Am fost dintotdeauna fascinat de vehiculele cu motor iar odată cu creșterea în vârstă am început să le și pot conduce și mai apoi să particip și la competiții sportive.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Ilies, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

La ce vârsta ați început, dar și etapele din cariera voastră?
-În copilărie am avut ocazia să conduc Kart-uri, cei drept nu de prea multe ori dar primele participări în adevăratul sens in competiții sportive, au venit în perioada  facultății. Pentru câțiva ani de zile am participat în cadrul CNR si VTM, atât în calitate de pilot cât și de colipot. Motivele financiare însa m-au îndepărtat de acest sport îndreptându-mă ulterior către motociclism. O lungă perioadă de timp am practicat acest sport, Motociclism Viteza pe Circuit, ocazie cu care a luat ființa si Asociația Sportivă Crazy Snails Bistrița reunind astfel un grup de prieteni cu toții pasionați de motorsport. În perioada mai recentă, am revenit la motorsportul pe patru roti, începând astfel de anul trecut să particip la competițiile de Viteză pe Circuit.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Ilies, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

De ce a-ți ales Motorsportul?
-Nu pot spune ca eu am ales motorsportul; poate ca el m-a ales pe mine. Sau poate a fost ceva predestinat. Cu siguranță însa va pot spune ca nu-mi place pescuitul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Care sunt obiectivele in acest campionat?
-Obiectivul în acest Campionat este acela de a ajunge pe prima treaptă a podiumului; măcar la o etapă.

Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
-Noțiunea de motorsport își are originile în dorința lăuntrica a omului ca prin abilitățile sale să reușească să conducă un vehicul cu motor mai repede sau mai bine sau în orice caz să se situeze înaintea colegului care face și el același lucru.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Ilies, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
-În motorsport de regulă, cele mai neplăcute momente consider că sînt cele legate de insuficiența financiară; sau lipsa fairplay-ului. Toate celelalte fac parte și dau savoare jocului.

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Toti cei care vor să înceapă în motorsport consider că trebuie să-și urmeze pasiunea și să treacă peste toate piedicile pentru că așa cum bine știm, atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei reuși.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Startul este momentul cel mai intens pe care îl traversezi într-o cursa și cu cât trece mai repede cu atât mai bine.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Ilies, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: OLD Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss