Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești

Vizualizări: 23426

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
Sunt un împătimit al “fiarelor” așa cum le-am pus numele, de mic copil,iar undeva  pe la 13 ani, fără știrea părinților, luam motocicleta și făceam tot felul de nebunii, eram în al 9-lea cer. Raliul era ceva de neimaginat, dar am reușit să mă înscriu la Palatul Copiilor, în cadrul de automodele, având un  profesor super înțelept. Datorită lui Iacobescu,am învățat ceea ce înseamnă Motorsport-ul.La foarte puțin timp, tatăl meu avea să mă ducă la concursuri, în Localitatea Amara, unde plin de entuziasm și cu un vis de împlinit fără echipament grozav, așa am reușit să fiu printre primi, iar de aici s-a născut dragostea pentru Motorsport.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești
La ce vârsta ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Intrarea în viața Motorsport-ului a fost puțin mai târziu, deoarece nu am avut ocazia să cunosc pe cineva din această lume a sportului,. Undeva prin 2015 am reușit sa ajung la o etapă de Rally Cross, iar de atunci visul meu a devenit realitate, din acel moment și până azi
De ce a-ți ales Motorsportul?
Motorsportul cred că îmi curge prin vene, mă gândesc tot timpul la el și caut să fac tot ce îmi stă în putință să fiu de nelipsit.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești
Care sunt obiectivele in acest campionat?
Ca obiectiv într-un campionat, este ca orice pilot să aibă un finiș fără incidente și rezultate cât mai bune.
Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
Din punctul meu de vedere, Motorsportul este un sport în care trebuie să îți placă, să îl faci din suflet, să fi implicat și să dai tot ce este mai bun din tine, chiar să îți depășești limitele.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești
În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
Ca oricare pilot, am neplăceri. Din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur mai toți piloții am trecut printre ele, ne consolăm împreună și mergem mai departe., ca data viitoare va fi mai bine și ghinionul va rămâne în urmă.
Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Motorsportul are toate brațele deschise, pentru toată lumea. Din experiența mea pot spune, să înceapă pas cu pas, dar să nu renunțe la primul obstacol.
Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Emoția este un factor foarte important. Eu unul încerc să îmi îndepărtez toate gândurile și să mă concentrez strict la fiecare etapă. De emoții nu scapă nici unul dintre noi, care este la linia de start.
Mihai Berbecaru a participat atât în Republica Moldova cât și în Ucraina la Campionate de Rally Cross.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: MotorNet.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss