More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Mihai Berbecaru by Procar Racing Team Pitești

  De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
  Sunt un împătimit al “fiarelor” așa cum le-am pus numele, de mic copil,iar undeva  pe la 13 ani, fără știrea părinților, luam motocicleta și făceam tot felul de nebunii, eram în al 9-lea cer. Raliul era ceva de neimaginat, dar am reușit să mă înscriu la Palatul Copiilor, în cadrul de automodele, având un  profesor super înțelept. Datorită lui Iacobescu,am învățat ceea ce înseamnă Motorsport-ul.La foarte puțin timp, tatăl meu avea să mă ducă la concursuri, în Localitatea Amara, unde plin de entuziasm și cu un vis de împlinit fără echipament grozav, așa am reușit să fiu printre primi, iar de aici s-a născut dragostea pentru Motorsport.


  La ce vârsta ați început, dar și etapele din cariera voastră?
  Intrarea în viața Motorsport-ului a fost puțin mai târziu, deoarece nu am avut ocazia să cunosc pe cineva din această lume a sportului,. Undeva prin 2015 am reușit sa ajung la o etapă de Rally Cross, iar de atunci visul meu a devenit realitate, din acel moment și până azi
  De ce a-ți ales Motorsportul?
  Motorsportul cred că îmi curge prin vene, mă gândesc tot timpul la el și caut să fac tot ce îmi stă în putință să fiu de nelipsit.


  Care sunt obiectivele in acest campionat?
  Ca obiectiv într-un campionat, este ca orice pilot să aibă un finiș fără incidente și rezultate cât mai bune.
  Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
  Din punctul meu de vedere, Motorsportul este un sport în care trebuie să îți placă, să îl faci din suflet, să fi implicat și să dai tot ce este mai bun din tine, chiar să îți depășești limitele.


  În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
  Ca oricare pilot, am neplăceri. Din punctul meu de vedere, mai mult ca sigur mai toți piloții am trecut printre ele, ne consolăm împreună și mergem mai departe., ca data viitoare va fi mai bine și ghinionul va rămâne în urmă.
  Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
  Motorsportul are toate brațele deschise, pentru toată lumea. Din experiența mea pot spune, să înceapă pas cu pas, dar să nu renunțe la primul obstacol.
  Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
  Emoția este un factor foarte important. Eu unul încerc să îmi îndepărtez toate gândurile și să mă concentrez strict la fiecare etapă. De emoții nu scapă nici unul dintre noi, care este la linia de start.
  Mihai Berbecaru a participat atât în Republica Moldova cât și în Ucraina la Campionate de Rally Cross.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: MotorNet.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss