Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Marc Areny, pilot al Clubului KRR, un pasionat al VTM-ului și iubitor înrăit al Motorsportului Românesc,

Vizualizări: 33693

Marc Areny, pilot din familia KRR, a început la 32 de ani în lumea Motorsportului, anul trecut la VTM, apoi își dorește să guste din fiecare clasă a Campionatului Românesc. Mulțumesc GP24 pentru acest interviu, dar și vouă celor de la KRR.

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
După ce am convertit un Golf VI în mașina electrică cu motor de Tesla pentru VTM. Așa am descoperit că mă atrage motorsportul, deși s-a născut defapt cu mulși ani în urmă, uitându-mă la evenimentele din România.

La ce vârsta ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Am început destul de târziu la 32 de ani, dar niciodată să nu spui niciodată. Am fost anul trecut pentru prima data la KKR în Ploiești cu un Porsche 944 electric.

De ce a-ți ales Motorsportul?
Pentru că acest sport mă motivează și îmi pot testa toate limitele.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Marc Areny, pilot al Clubului KRR, un pasionat al VTM-ului și iubitor înrăit al Motorsportului Românesc,
Care sunt obiectivele in acest campionat?
Vreau să mă distrez, să mă simt bine și să fac probe, să mă pot antrena mult mai profesionist pentru a putea în cel mai scurt timp sa fiu printre cei mai buni pe podium, că până la urmă, în afară d distracție, cred că toți visăm la acest lucru.

Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
Mereu trebuie ceva în plus, frâne, suspensie, cai (adică KW). Mai mult mereu

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
La KKR tot e super ok, la VTM uneori astrosfera nu a fost așa de plăcuta și chiar stresant, am trecut peste gândindu-mă că data viitoare va fi mai bine.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Ca pasager în mașină, apoi bine înțeles urmând o scoală de piloți, cursuri și multe pregătiri, este ușor din exterior, dar foarte dificil uneori din interior.
Cum faceți față emoțiilor la linia de start?

Zâmbind, gândindu-mă la ce frumos este la finish, acolo tremuri, când îți vezi fanii în lacrimi de fericire.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Marc Areny, pilot al Clubului KRR, un pasionat al VTM-ului și iubitor înrăit al Motorsportului Românesc,

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss