Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Cristian Savin pilot al Klausenburg Retro Racing.

Vizualizări: 34210

Cristian Savin, ne spune astăzi de unde a început pasiunea lui pentru Motorsport, etapele acestui sport dar și cum a intrat în marea familie a Clubului Klausenburg Retro Racing. Mulțumesc GP24 pentru acest interviu și vă doresc mult succes în continuare. Vă mulțumesc vouă celor din Klausenburg Retro Racing, organizator, colegi de Campionat și celor apropiați pentru toată susținerea oferită.

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
Pasiunea pentru motorsport a crescut odată cu mine. Nu e un moment anume în care să mă cuprindă, ci m-am trezit trăind alături de eroii de pe circuite de mic copil.

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Am început pe la 25 de ani, am avut privilegiul să activez în echipa de raliuri FARTEC BV. În acele vremuri motorsportul era un vis, greu de atins dar nu și imposibil, sunt mândru de alegerea făcută, după atâția ani vechime, în Motorsportul Românesc.

De ce ați ales Motorsportul?
Nu eu am ales, el m-a ales pe mine, e singura zonă de interes unde pot să mă consider relaxat și fericit chiar dacă sunt doar spectator.

Care sunt obiectivele în acest campionat?
Obiectivele sunt simple pentru mine în etapa aceasta a vieții,să mă bucur de motoare de pistă, de colegii de pasiune cât mai din plin și să ofer dacă se poate un spectacol de calitate.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Cristian Savin pilot al Klausenburg Retro Racing.
Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
Este un fenomen tehnic și social în același timp. Concuram pentru a fi mai buni , mai eficienți , mai rapizi…etc dar în ultima perioadă se transferă tot mai mult în viața domestica tehnica de concurs. Scopul final al competiției este progresul în viața cotidiană fără pretenții de performanță cu orice preț.

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
Nivelul la care eu activez nu presupune risc mare și nici depășirea limitelor deci momentele tensionate cam lipsesc .Cel mai urât este atunci când așteptările personale nu se ating in cursa, dar și dușul rece e bun la sănătate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Rolul de mentor și instructor cred că e prea mult pentru mine dar cine vrea să mă audă v-a primi tot ce pot da din mica mea experiență.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Nu cred că emoția este cuvântul ci mai degrabă concentrare și dorința de a trăi momentul din plin, aceasta este viața adevărată în urletul motoarelor.

Cu asta ediția interviurilor Klausenburg Retro Racing a ajuns la final, vă mulțumim că ne-ați ales pe noi, să promovăm piloții.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Cristian Savin pilot al Klausenburg Retro Racing.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss