More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

  De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
  În copilărie tatăl meu m-a dus la primul Campionat numit “Raliul Coloana Infinitului“, iar atunci s-a născut pasiunea mea pentru acest sport.

  La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
  La vârsta de 29 de ani am participat la primul raliul numit “Campionatul Național de Viteza în Coasta Rânca” în anul 2007, urmând etape de Campionate din mai multe județe dintre care Dolj, Hunedoara și implicit Gorj.

  De ce a-ți ales Motorsportul?
  Am ales acest domeniu deoarece prima mea pasiune a fost legată de mașini.

  Care sunt obiectivele in acest campionat?
  Principalul meu obiectiv în acest campionat este de a-mi depăși limitele și a persevera.

  Ne puteți descrie noțiunea de Motorsport?
  Din punctul meu de vedere noțiunea de motorsport presupune ambiție , determinare, munca în echipa, dar cel mai important factor este disciplina.

  În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
  În orice sport exista și evenimente mai puțin neplăcute, dar am reușit sa trec peste ele cu sprijinul echipei, dar mai ales al familiei care m-a susținut și continua sa o facă necondiționat.

  Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
  Pe cei care sunt atrași de acest sport îi sfătuiesc să aibă răbdare ca vor fi atât reușite cât și  eșecuri, dar munca și determinarea ii vor mulțumi și le va da satisfacție mai târziu.

  Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
  De fiecare dată când sunt la strat și emoțiile își fac simțită prezenta, îmi vin în minte cuvintele de încurajare ale soției mele ca de exemplu că sunt cel mai bun pilot pentru ea și că orice ar fi la final pentru ea sunt câștigător. Le mulțumesc în primul rând soției meșe și lui Marius Enulescu pentru toată susținerea  în fiecare moment al carierei mele în Motorsport.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Latest Posts

  Don't Miss