GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

Vizualizări: 23936

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
În copilărie tatăl meu m-a dus la primul Campionat numit “Raliul Coloana Infinitului“, iar atunci s-a născut pasiunea mea pentru acest sport.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
La vârsta de 29 de ani am participat la primul raliul numit “Campionatul Național de Viteza în Coasta Rânca” în anul 2007, urmând etape de Campionate din mai multe județe dintre care Dolj, Hunedoara și implicit Gorj.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

De ce a-ți ales Motorsportul?
Am ales acest domeniu deoarece prima mea pasiune a fost legată de mașini.

Care sunt obiectivele in acest campionat?
Principalul meu obiectiv în acest campionat este de a-mi depăși limitele și a persevera.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ne puteți descrie noțiunea de Motorsport?
Din punctul meu de vedere noțiunea de motorsport presupune ambiție , determinare, munca în echipa, dar cel mai important factor este disciplina.

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
În orice sport exista și evenimente mai puțin neplăcute, dar am reușit sa trec peste ele cu sprijinul echipei, dar mai ales al familiei care m-a susținut și continua sa o facă necondiționat.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Pe cei care sunt atrași de acest sport îi sfătuiesc să aibă răbdare ca vor fi atât reușite cât și  eșecuri, dar munca și determinarea ii vor mulțumi și le va da satisfacție mai târziu.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
De fiecare dată când sunt la strat și emoțiile își fac simțită prezenta, îmi vin în minte cuvintele de încurajare ale soției mele ca de exemplu că sunt cel mai bun pilot pentru ea și că orice ar fi la final pentru ea sunt câștigător. Le mulțumesc în primul rând soției meșe și lui Marius Enulescu pentru toată susținerea  în fiecare moment al carierei mele în Motorsport.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Coco Parpaneata by Enos Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Rperformanta / RallyPhoto.ro / Botyan Alexandru
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES