Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Andrei Barbu, pilot l Klausenburg Retro Racing, un iubitor al mașinilor clasice,

Vizualizări: 35807

Continuăm să vă prezentăm piloți ai Clubului KRR Cluj, iar astăzi vi-l prezint pe Andrei Barbu, un mare iubitor al mașinilor clasice dar și a Clubului KRR din care face parte. Mulțumesc GP24 pentru interviu și de asemenea pentru această frumoasă promovare a noastră celor din KRR.

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
Pasiunea pentru motorsport în cazul meu s-a adăugat pe parcurs etapei din categoria pentru mașini clasice în general. Asta pentru ca am inversat odată de curiozitate și găsind oameni faini și mașini în același loc am adăugat și motorsportul la capitolul mici plăceri.

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Din copilărie am avut această atracție pentru mașini, uitându-mă de mic la Formula 1 pe TVR1, așa mi s-a născut Motorsportul pentru mine și totodată mă simt atras de mașinile clasice.

De ce a-ți ales Motorsportul?
Nu pot spune că eu am ales motorsoprtul; poate că el m-a ales pe mine. Sau poate a fost ceva destinat. Cu siguranță însa vă pot spune ca nu-mi place fotbalul sau altceva.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Andrei Barbu, pilot l Klausenburg Retro Racing, un iubitor al mașinilor clasice,
Care sunt obiectivele in acest campionat?
Obiectivul în acest campionat este acela de a ajunge pe prima treaptă a podiumului; măcar cel puțin la fiecare etapă din 2020. Vreau să gust din fericirea locului 1 pe podium.

Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
Noțiunea de motorsport pentru mine îmi aduce aminte de o frază dintr-un desen animat despre gătit pe care o să o transform în “Motorsportul nu este pentru oricine (în sensul că îți trebuie minim carnet de conducere probabil) dar cu orice mașină poți participa și te poți distra”. Spune asta cineva care a participat și cu un Volvo break diesel, mașina de familie recunoscută mondial pentru orice mai puțin pentru motorsport. Am mai concurat la câteva etape și cu un Opel Record D.

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
Ca în orice sport, pot exista accidente, dar trebuie să ști să mergi mai departe și să le poți depăși, ori de câte ori se întâmplă. Uneori este inevitabil, dar trece. Distracția și adrenalina maximă te fac mândru de tine chiar și în cele mai neplăcute momente.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Emoțiile mele nu au legătură cu startul deoarece după cum spuneam nu urmăresc punctajul și să reușesc să ajung cu ea pe roti acasă.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Andrei Barbu, pilot l Klausenburg Retro Racing, un iubitor al mașinilor clasice,

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss