GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Andrei Barbu, pilot l Klausenburg Retro Racing, un iubitor al mașinilor clasice,

Vizualizări: 34433

Continuăm să vă prezentăm piloți ai Clubului KRR Cluj, iar astăzi vi-l prezint pe Andrei Barbu, un mare iubitor al mașinilor clasice dar și a Clubului KRR din care face parte. Mulțumesc GP24 pentru interviu și de asemenea pentru această frumoasă promovare a noastră celor din KRR.

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport?
Pasiunea pentru motorsport în cazul meu s-a adăugat pe parcurs etapei din categoria pentru mașini clasice în general. Asta pentru ca am inversat odată de curiozitate și găsind oameni faini și mașini în același loc am adăugat și motorsportul la capitolul mici plăceri.

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Din copilărie am avut această atracție pentru mașini, uitându-mă de mic la Formula 1 pe TVR1, așa mi s-a născut Motorsportul pentru mine și totodată mă simt atras de mașinile clasice.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

De ce a-ți ales Motorsportul?
Nu pot spune că eu am ales motorsoprtul; poate că el m-a ales pe mine. Sau poate a fost ceva destinat. Cu siguranță însa vă pot spune ca nu-mi place fotbalul sau altceva.

Care sunt obiectivele in acest campionat?
Obiectivul în acest campionat este acela de a ajunge pe prima treaptă a podiumului; măcar cel puțin la fiecare etapă din 2020. Vreau să gust din fericirea locului 1 pe podium.

Ne puteți descrie noțiunea de motorsport?
Noțiunea de motorsport pentru mine îmi aduce aminte de o frază dintr-un desen animat despre gătit pe care o să o transform în “Motorsportul nu este pentru oricine (în sensul că îți trebuie minim carnet de conducere probabil) dar cu orice mașină poți participa și te poți distra”. Spune asta cineva care a participat și cu un Volvo break diesel, mașina de familie recunoscută mondial pentru orice mai puțin pentru motorsport. Am mai concurat la câteva etape și cu un Opel Record D.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum a-ți trecut peste ele?
Ca în orice sport, pot exista accidente, dar trebuie să ști să mergi mai departe și să le poți depăși, ori de câte ori se întâmplă. Uneori este inevitabil, dar trece. Distracția și adrenalina maximă te fac mândru de tine chiar și în cele mai neplăcute momente.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Emoțiile mele nu au legătură cu startul deoarece după cum spuneam nu urmăresc punctajul și să reușesc să ajung cu ea pe roti acasă.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES