GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Alin Purcelean, pilot din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116,

Vizualizări: 62748

Alin Purcelean ne povestește astăzi despre cariera sa in lumea Motorsportului Românesc și cum s-a născut pentru acesta pasiunea pentru acest sport. iubește adrenalina, anduranța și tot ce este legat de Campionate, precum OLD MOTORSPORT, PRO ACR 116 ȘI GP24. Mulțumesc GP24 pentru că mi-ați luat interviu, pentru promovarea mea pe site-ul dvs și ție Liu Orza pentru că îmi ești mereu alături! Cu Respect!

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport și Anduranță?
Participând la evenimente motorsport și datorită “senzației de libertate” resimțită în timpul competițiilor. Pasiunea s-a născut în urma aprecierii îndelungate a mașinilor, aprecierea începând încă de la o vârstă foarte fragedă, avându-l ca exemplu pe tatăl meu care la  rândul lui a participat la evenimente motorsport și ajutând la realizarea unor video-uri în ceea ce privește siguranța rutieră.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Alin Purcelean, pilot din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116,

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
Am început la vârsta de 26 de ani, când am și deschis o firmă de tuning. Am participat la competiții de:

  • Drag Racing
  • Expotuning
  • DB Drag
  • Drift
  • VTM în Coastă
  • Raliu ACR

De ce ați ales Motorsportul și Anduranța?
Pasiune, adrenalina oferită, euforie. Am ales motorsportul deoarece îmi oferă adrenalină  și în același timp plăcerea de a conduce, a repara și a modifica mașini. De asemenea fascinația absolută în privința tuningului a avut un rol decisiv în această alegere, aceste activități datorită pasiunii pentru ele, adrenalina obținută în urma participării la aceste competiții. Euforia și starea de bine care îți sunt oferite la finalul competiției nu pot fi descrise în cuvinte.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Alin Purcelean, pilot din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116,
Care sunt obiectivele în acest campionat?
Obiectivele pe care ni le propunem în acest campionat sunt:
– Să reușim să finalizăm proiectul început al mașinii
– Să participăm la cât mai multe evenimente
– Să obținem rezultate notabile și atragerea de noi sponsori pentru a putea reuși să ne îndeplinim visele

Ne puteți descrie noțiunea de motorsport și anduranță?
Testarea capacității noastre fizice și rezistența mecanică a mașinii. Noțiunea de Motorsport și anduranță reprezintă o serie de competiții sportive în cadrul căreia sunt utilizate vehicule motorizate cu modificări constructive și agreate de FRAS. Din punctul meu de vedere reprezintă o familie mare, toți cu accesași pasiune, indiferent de națiune, culoare, vârsta si sex, pe de altă parte eliberare totală. În momentul în care ești implicat 100% în această activitate trebuie sa fi conștient de faptul că presupune multă muncă, multe nopți albe și sacrificii financiare si familiale

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
Cu acceptarea faptului că, mașina nu este suficient de pregătită, dar o sa fie în viitor. Dezamăgirile apar atunci când mașina cedează, dar încercam să o rezolvăm și adesea reușim datorita experienței și muncii în echipă, minimalizând problemele, de multe ori cu ajutor de la adversari, acestea fiind momentele în care ești absolut convins de faptul că pasiunea s-a transformat într-un stil de viață.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Alin Purcelean, pilot din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116,
Puteți defini pasiunea despre anduranță?
Adrenalină prezentă pentru o perioadă îndelungată de timp. Există două puncte de vedere. Din punct de vedere al concurentului precizia executării mișcării și timing-ul sunt doua elemente de bază. Sincronizarea jucând un rol fundamental în întreaga competiție. Din punct de vedere al spectatorului atât aspectul vizual al cursei per ansamblu cât și rezonanța auditivă a mașinilor modificate sunt decisive pentru a nu își pierde interesul față de evenimentele la care participă precum si aprecierea sportivilor preferați.

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
Seriozitate, perseverență si multă răbdare. Totul începe de la pasiune și convingerea că faci ceea ce trebuie și că ceea ce faci te face pe tine fericit

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Nu am emoții, uit tot ce se întâmplă, nimic nu mai contează. De regulă nu am emoții, dar dacă acestea totuși există sunt constructive. De obicei uit tot ce se întâmplă in jurul meu, Tot ce contează este mult așteptatul semnal “start”

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Alin Purcelean, pilot din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116,

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES