Latest Posts

GP24 Inside: Interviu cu Roland Csato și Sandor Csikos, campioni la clasa A1 la Rally 2 și locul 2 la echipe

Vizualizări: 15429

 Sandor Csikos a revenit în raliuri după 18 ani, iar pentru Roland Csato a fost primul sezon în Campionatul Național de Raliuri și a reușit să devină campion la Rally 2 la clasa A1.

Cum a fost sezonul 2019 pentru voi?
Sezonul 2019 a fost foarte greu pentru noi, dar fiecare moment a fost ca un cadou. Sezonul acesta a fost cel mai greu sezon pentru mine (Roland) deoarece anul acesta am participat la fiecare etapă. Am avut probleme cu planetara și am avut trei abandonuri în acest sezon din cauza acestei  probleme. După etapa de la Arad, unde la sfârșitul primei zile ne-am trezit lideri la general, ne-am dat seama că putem emite pretenții si la podiumul clasamentului general. La sfârșit nu a fost să fie din mai multe cauze: s-au rupt trei capete de planetare, s-a găurit rezervorul, am greșit si noi, dar eu cred că am învățat multe. A fost foarte bine la fiecare etapă, la fiecare probă specială. A fost foarte frumos si am putut să obținem un titlu la clasa noastră (A1) și cu echipa noastră GP24, am obținut locul 2 la echipe.

În concluzie, sezonul 2019 a fost foarte bun, visul meu cel mai mare a devenit realitate, am devenit pilot de raliu și am obținut un titlu care a fost ca un bonus și ca un feedback pentru mine.

GP24 Inside: Interviu cu Roland Csato și Sandor Csikos, campioni la clasa A1 la Rally 2 și locul 2 la echipe

Cum s-a comportat mașina în acest sezon?
Mașina mergea bine când nu aveam probleme cu planetarele. Roland pilota excelent, însă sunt puțin dezamăgit de faptul ca nu am reușit podiumul la general, dar totuși sunt fericit că suntem campionii clasei A1.

GP24 Inside: Interviu cu Roland Csato și Sandor Csikos, campioni la clasa A1 la Rally 2 și locul 2 la echipe

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ce planuri aveți pentru sezonul 2020?
Anul viitor vrem să participăm la Cupa Suzuki și vrem să facem foarte mulți kilometri pe probele speciale și să obținem podiumuri.

Echipa GP24 le mulțumește lui Csato Roland și Csikos Sandor pentru interviul acordat, le dorim mult succes și sperăm că vor da dovadă de aceeași ambiție de care au dat în acest sezon.

Sursa: GP24, Author Adrian Gros
Photocredit: GP24 Motorsports / RallyPhoto.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24, Author Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss