More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Roland Csato și Sandor Csikos, campioni la clasa A1 la Rally 2 și locul 2 la echipe

   Sandor Csikos a revenit în raliuri după 18 ani, iar pentru Roland Csato a fost primul sezon în Campionatul Național de Raliuri și a reușit să devină campion la Rally 2 la clasa A1.

  Cum a fost sezonul 2019 pentru voi?
  Sezonul 2019 a fost foarte greu pentru noi, dar fiecare moment a fost ca un cadou. Sezonul acesta a fost cel mai greu sezon pentru mine (Roland) deoarece anul acesta am participat la fiecare etapă. Am avut probleme cu planetara și am avut trei abandonuri în acest sezon din cauza acestei  probleme. După etapa de la Arad, unde la sfârșitul primei zile ne-am trezit lideri la general, ne-am dat seama că putem emite pretenții si la podiumul clasamentului general. La sfârșit nu a fost să fie din mai multe cauze: s-au rupt trei capete de planetare, s-a găurit rezervorul, am greșit si noi, dar eu cred că am învățat multe. A fost foarte bine la fiecare etapă, la fiecare probă specială. A fost foarte frumos si am putut să obținem un titlu la clasa noastră (A1) și cu echipa noastră GP24, am obținut locul 2 la echipe.

  În concluzie, sezonul 2019 a fost foarte bun, visul meu cel mai mare a devenit realitate, am devenit pilot de raliu și am obținut un titlu care a fost ca un bonus și ca un feedback pentru mine.

  Cum s-a comportat mașina în acest sezon?
  Mașina mergea bine când nu aveam probleme cu planetarele. Roland pilota excelent, însă sunt puțin dezamăgit de faptul ca nu am reușit podiumul la general, dar totuși sunt fericit că suntem campionii clasei A1.

  Ce planuri aveți pentru sezonul 2020?
  Anul viitor vrem să participăm la Cupa Suzuki și vrem să facem foarte mulți kilometri pe probele speciale și să obținem podiumuri.

  Echipa GP24 le mulțumește lui Csato Roland și Csikos Sandor pentru interviul acordat, le dorim mult succes și sperăm că vor da dovadă de aceeași ambiție de care au dat în acest sezon.

  Sursa: GP24, Author Adrian Gros

  Photocredit: GP24 Motorsports / RallyPhoto.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss