More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Norbert Maior, campion la Juniori în CNRD

  Norbert Maior a luat sezonul acesta titlul de campion la Juniori în Campionatul Național de Raliuri și locul 3 la clasa 2FWD.

  Cum te simți să fii campion la juniori în sezonul 2019?
  Este un sentiment frumos, ne-am dorit de mult acest titlu pe care într-un final l-am reușit în 2019. A fost un an foarte bun pentru noi, cu multe rezultate bune și suntem fericiți de ceea ce am obținut. Titlul la juniori la clasa RC5 și un loc 3 la două roți motrice cu o mașină nouă cu care o să luăm startul și anul viitor, și sperăm să avem un parcurs și mai bun decât anul acesta.

  La ce etapă te-ai simțit cel mai bine?
  La etapa de la Cluj, pentru că Raliul Clujului a fost un raliu foarte frumos din punctul meu de vedere. A fost cel mai frumos raliu din anul acesta cu mulți kilometri, probe foarte frumoase și lungi pe care le știm cu toții și probe tradiționale din Campionatul Național al României. Ne-am simțit foarte bine la Cluj fiindcă este etapa noastră de casă și asta este foarte important pentru noi.

  Ce ai mai îmbunătăți la parcursul tău în acest campionat?
  Sunt multe lucruri de îmbunătățit, pornind de la abordare în unele momente aș putea să fiu puțin mai calculat, mai liniștit cu mașina pentru a reuși să facem rezultate și mai bune, dar consider că fiecare etapă este un pas către cariera noastră și din fiecare etapă învățăm, așa că luăm fiecare etapă ca pe o treaptă și sper să ajungem mai sus decât am făcut-o anul acesta.

  Ce planuri ai pentru sezonul 2020?
  Greu de spus. Încercăm să ne construim un buget consistent care să ne permită să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem. Încercăm să participăm cu un model R2 în România, dar este foarte greu deoarece avem nevoie de acel buget de care am zis.

  Echipa GP24 îi mulțumește lui Norbert Maior pentru interviu și îi dorim să își îndeplinească obiectivele.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: GP24 Motorsports / Rally Zoom.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss