GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Interviu cu Norbert Maior, campion la Juniori în CNRD

Vizualizări: 24296

Norbert Maior a luat sezonul acesta titlul de campion la Juniori în Campionatul Național de Raliuri și locul 3 la clasa 2FWD.

Cum te simți să fii campion la juniori în sezonul 2019?
Este un sentiment frumos, ne-am dorit de mult acest titlu pe care într-un final l-am reușit în 2019. A fost un an foarte bun pentru noi, cu multe rezultate bune și suntem fericiți de ceea ce am obținut. Titlul la juniori la clasa RC5 și un loc 3 la două roți motrice cu o mașină nouă cu care o să luăm startul și anul viitor, și sperăm să avem un parcurs și mai bun decât anul acesta.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

La ce etapă te-ai simțit cel mai bine?
La etapa de la Cluj, pentru că Raliul Clujului a fost un raliu foarte frumos din punctul meu de vedere. A fost cel mai frumos raliu din anul acesta cu mulți kilometri, probe foarte frumoase și lungi pe care le știm cu toții și probe tradiționale din Campionatul Național al României. Ne-am simțit foarte bine la Cluj fiindcă este etapa noastră de casă și asta este foarte important pentru noi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ce ai mai îmbunătăți la parcursul tău în acest campionat?
Sunt multe lucruri de îmbunătățit, pornind de la abordare în unele momente aș putea să fiu puțin mai calculat, mai liniștit cu mașina pentru a reuși să facem rezultate și mai bune, dar consider că fiecare etapă este un pas către cariera noastră și din fiecare etapă învățăm, așa că luăm fiecare etapă ca pe o treaptă și sper să ajungem mai sus decât am făcut-o anul acesta.

Ce planuri ai pentru sezonul 2020?
Greu de spus. Încercăm să ne construim un buget consistent care să ne permită să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem. Încercăm să participăm cu un model R2 în România, dar este foarte greu deoarece avem nevoie de acel buget de care am zis.

Echipa GP24 îi mulțumește lui Norbert Maior pentru interviu și îi dorim să își îndeplinească obiectivele.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: GP24 Motorsports / Rally Zoom.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES