Latest Posts

GP24 Inside: Interviu cu Mircea Samuil, Campion la Rally-2 la general și la clasa A2

Vizualizări: 12056

Timișorenii Mircea Samuil și Romain Gilles s-au bucurat de o victorie frumoasă la Rally 2 la clasa A2. Foarte vesel, Mircea a răspuns cu drag întrebărilor noastre.

Cum este să fiți pe podium la Rally 2?
Foarte bine, mai ales că am reușit să câștigăm și grupa și generalul. Mai mult nu se putea să câștigăm la Rally 2 decât acest titlu de campioni. Ne-am simțit foarte bine și sperăm ca și la anul să fim în continuare pe primul loc.

GP24 Inside: Interviu cu Mircea Samuil, Campion la Rally-2 la general și la clasa A2

La care etapă v-ați simțit ce mai bine?
La ultimele etape ne-am simțit cel mai bine fiindcă am început să mărim ritmul, am înțeles mașina mai bine și în ultimele etape, la Brașov și la Iași ne-am simțit cel mai bine fiindcă le-am câștigat.

Cum s-a comportat mașina pe parcursul sezonului?
Mașina se comportă din ce în ce mai bine, iar noi ne adaptăm după ea. Pot să spun că este o mașină destul de agresivă, are un cuplu mare dar începem să ne obișnuim cu ea. Dorim să mai modificăm câteva lucruri și sperăm să devină din ce în ce mai performantă.

GP24 Inside: Interviu cu Mircea Samuil, Campion la Rally-2 la general și la clasa A2

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ce planuri aveți pentru 2020?
Sincer nu știu exact ce să spun. Rally 1 sau Rally 2, unul din aceste două în funcție de buget, însă nu știu să spun acum exact ce vom face mai departe. Pentru moment ne bucurăm de victorie și bineînțeles că asta ne dorim și pentru sezonul 2020.

GP24 Inside: Interviu cu Mircea Samuil, Campion la Rally-2 la general și la clasa A2

Felicităm echipa GP24 Timiș Rally Team pentru performanța atinsă și pentru victorie din sezonul 2019. Le dorim mult succes în sezonul 2020 și sperăm să îi vedem și atunci pe podium.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Lucian Mitrofan / Liana Toma
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss