More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Mircea Samuil, Campion la Rally-2 la general și la clasa A2

  Timișorenii Mircea Samuil și Romain Gilles s-au bucurat de o victorie frumoasă la Rally 2 la clasa A2. Foarte vesel, Mircea a răspuns cu drag întrebărilor noastre.

  Cum este să fiți pe podium la Rally 2?
  Foarte bine, mai ales că am reușit să câștigăm și grupa și generalul. Mai mult nu se putea să câștigăm la Rally 2 decât acest titlu de campioni. Ne-am simțit foarte bine și sperăm ca și la anul să fim în continuare pe primul loc.

  La care etapă v-ați simțit ce mai bine?
  La ultimele etape ne-am simțit cel mai bine fiindcă am început să mărim ritmul, am înțeles mașina mai bine și în ultimele etape, la Brașov și la Iași ne-am simțit cel mai bine fiindcă le-am câștigat.

  Cum s-a comportat mașina pe parcursul sezonului?
  Mașina se comportă din ce în ce mai bine, iar noi ne adaptăm după ea. Pot să spun că este o mașină destul de agresivă, are un cuplu mare dar începem să ne obișnuim cu ea. Dorim să mai modificăm câteva lucruri și sperăm să devină din ce în ce mai performantă.

  Ce planuri aveți pentru 2020?
  Sincer nu știu exact ce să spun. Rally 1 sau Rally 2, unul din aceste două în funcție de buget, însă nu știu să spun acum exact ce vom face mai departe. Pentru moment ne bucurăm de victorie și bineînțeles că asta ne dorim și pentru sezonul 2020.

  Felicităm echipa GP24 Timiș Rally Team pentru performanța atinsă și pentru victorie din sezonul 2019. Le dorim mult succes în sezonul 2020 și sperăm să îi vedem și atunci pe podium.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Lucian Mitrofan / Liana Toma


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss