Latest Posts

GP24 Inside: Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național la Cupa Dacia în 2019

Vizualizări: 40998

Pe durata Galei Campionilor FRAS 2019 am avut oportunitatea de a îl primi pe proaspătul campion încoronat în Campionatul Național de Raliuri în “Cupa dacia”, Cristi Sugar.

GP24 Inside: Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național la Cupa Dacia în 2019

Cristi a fost drăguț să ne acorde timp pentru a da răspunsuri la întrebările noastre:

Cum a fost pentru tine sezonul 2019?
A fost pe alocuri un an dificil pentru noi, însă senzația este mult mai plăcută acum la final deoarece am reușit să termin pe prima poziție în clasamentul general al cupei Dacia. Este un sentiment foarte plăcut și cu cât munca este mai multă, cu atât satisfacția este mai mare și dorim astfel să reușim această performanță și la anul. Ne străduim să strângem un buget pentru asta.

GP24 Inside: Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național la Cupa Dacia în 2019

La care dintre etape ți-a plăcut cel mai mult?
Cu siguranță etapa la care m-am simțit cel mai bine a fost etapa de la Brașov, aceasta aducându-ne titlul la Cupa Dacia. Au fost multe etape frumoase, dar și unele mai puțin frumoase din pricina întâmplărilor. Per total a fost un campionat reușit din care am învățat multe și am rămas cu amintiri frumoase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

GP24 Inside: Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național la Cupa Dacia în 2019

Cum s-a comportat mașina pe parcursul etapelor?
Mașina s-a comportat exemplar, modelul Dacia Sandero este un model reușit, ar mai avea nevoie de îmbunătățiri însă se lucrează la lucrurile acestea astfel încât să se omologheze îmbunătățiri ale modelului. Mașina este o alternativă foarte bună pentru un buget relativ redus, nimic nu este ieftin în acest sport, dar acest model este totuși mai accesibil și salutăm cu drag această cupă mono marcă. Cupele mono marcă sunt o foarte bună rampă de lansare pentru cei care își doresc un început în Motorsport.

Care sunt planurile pentru 2020?
Ne dorim să fim prezenți în același campionat (Campionatul Național de Raliuri – Cupa Dacia) și în sezonul 2020. Dar nimic nu este bătut în cuie. Ca de obicei în Motorsport multe lucruri depind de bugetul valabil pentru sezonul 2020 și este un lucru la care încă lucrăm.

Este vreo persoană căruia vrei să îi mulțumești pentru lucrurile obținute în sezonul acesta?
Aș dori să îmi exprim sincer recunoștința mea față de sponsori (Dolo Trans Olimp – Cristi Dolofan, Catena, Tellur, Imbold – Eugen Caragui, Total, Oscar, ), parteneri (GP24.ro) și nu țin ultimul rând mamei mele pentru susținere. Pe partea sportivă aș vrea să mulțumesc în special antrenorului meu Valentin Porcișteanu și desigur co-pilotului meu Vlad Colceriu.

GP24 Inside: Interviu cu Cristi Sugar, Campion Național la Cupa Dacia în 2019

Echipa GP24 dorește să îi spună mulțumesc lui Cristi Sugar pentru timpul acordat și îi dorim tot succesul posibil pentru a putea obține din nou acest titlu de campion și în sezonul 2020.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: RallyArt.ro / RallyZoom.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss