Latest Posts

GP24 Inside: Interviu cu Alin Zaharie, organizatorul Campionatului de Autoslalom din județul Timiș

Vizualizări: 10667

Alin Zaharie, ne-a acordat un interviu legat de Campionatul de Autoslalom din județul Timiș și despre evoluția acestuia.

Cum a fost sezonul 2019 pentru acest campionat?
Sezonul a fost foarte, foarte bun. Concurenții au avut un feedback pozitiv de fiecare dată, ne și străduim să organizăm întâlniri cu concurenții pentru a ne consulta și a afla răspunsurile lor.

GP24 Inside: Interviu cu Alin Zaharie, organizatorul Campionatului de Autoslalom din județul Timiș

Numărul de concurenți din acest an a fost destul de mare?
Da, un număr foarte mare de concurenți și ne bucurăm pentru acest lucru. Peste 35 de participanți la fiecare etapă, în total în campionat s-au înscris aproape 100 de concurenți. Avem o limită în regulament, de 50 de participanți pe etapă dar s-ar putea să o modificăm anul următor, să creștem această limită dacă este cazul.

GP24 Inside: Interviu cu Alin Zaharie, organizatorul Campionatului de Autoslalom din județul Timiș

Care sunt planurile pentru sezonul 2020?
Pentru anul următor, planurile ar fi să ne extindem campionatul, să organizăm în continuare etapa de Campionat European de Raliu de Orientare și mai avem câteva surprize pe care o să le anunțăm la momentul oportun. Încă lucrăm la ele și încercăm să pregătim bugetul necesar pentru aceste surprize frumoase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Echipa GP24 îi mulțumește lui Alin Zaharie pentru interviu și abea așteptăm să vedem care vor fi surprizele de anul viitor de care a spus dânsul.

Sursa: GP24 Author. Adrian Gros
Photocredit: mo Crafts / GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author. Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss