More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Alin Zaharie, organizatorul Campionatului de Autoslalom din județul Timiș

  Alin Zaharie, ne-a acordat un interviu legat de Campionatul de Autoslalom din județul Timiș și despre evoluția acestuia.

  Cum a fost sezonul 2019 pentru acest campionat?
  Sezonul a fost foarte, foarte bun. Concurenții au avut un feedback pozitiv de fiecare dată, ne și străduim să organizăm întâlniri cu concurenții pentru a ne consulta și a afla răspunsurile lor.

  Numărul de concurenți din acest an a fost destul de mare?
  Da, un număr foarte mare de concurenți și ne bucurăm pentru acest lucru. Peste 35 de participanți la fiecare etapă, în total în campionat s-au înscris aproape 100 de concurenți. Avem o limită în regulament, de 50 de participanți pe etapă dar s-ar putea să o modificăm anul următor, să creștem această limită dacă este cazul.

  Care sunt planurile pentru sezonul 2020?
  Pentru anul următor, planurile ar fi să ne extindem campionatul, să organizăm în continuare etapa de Campionat European de Raliu de Orientare și mai avem câteva surprize pe care o să le anunțăm la momentul oportun. Încă lucrăm la ele și încercăm să pregătim bugetul necesar pentru aceste surprize frumoase.

  Echipa GP24 îi mulțumește lui Alin Zaharie pentru interviu și abea așteptăm să vedem care vor fi surprizele de anul viitor de care a spus dânsul.

  Sursa: GP24 Author. Adrian Gros

  Photocredit: mo Crafts / GP24 Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss