More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Alexandru Krepelka, campion la Grupa N1 în CNVC

  Vizualizări: 7719

  Alexandru Krepelka a reușit să se impună anul acesta în Campionatul Național de Viteză în Coastă, câștigând titlul de campion la grupa N1.

  Cum a fost sezonul 2019?
  Cu toate că se putea și mai bine, noi ne-am îndeplinit toate obiectivele, am avut în club șase titluri de campion național ceea ce este foarte bine. Bineînțeles că întotdeauna este loc de și mai bine dar suntem mulțumiți de rezultat.

  Cum s-a comportat mașina pe parcursul etapelor?
  Mașina s-a comportat foarte bine, am lucrat doi ani la ea și pot spune că am adus-o la nivel de top. Din păcate în sezonul viitor se v-a schimba clasificarea mașinilor după performance factor, deci pot spune că am investit foarte mulți bani inutili în ea, dar mi-am atins scopurile fiindcă am câștigat campionatul cu ea și suntem mulțumiți.

  La care etapă te-ai simțit cel mai bine?
  Ca să spun așa, la toate la care am câștigat. La modul serios, cel mai bine m-am simțit la Reșița și la Sinaia unde practic s-a definitivat titlul de campion, de acolo am preluat conducerea și am știut deja că mă îndrept spre victoria campionatului.

  Ce planuri ai pentru sezonul 2020?
  Bineînțeles că îmi doresc să câștig din nou Campionatul de Viteză în Coastă, mi-am propus participarea și dacă este posibil și câștigarea clasei în Campionatului Național de Super Rally. De asemenea dacă vom avea bugetul și timpul necesar, probabil vom participa și la Time Attack sau în alte competiții.

  Echipa GP24 îi mulțumește lui Alexandru Krepelka pentru interviul acordat și îi dorim mult sucees în îndeplinirea obiectivelor sale pentru anul 2020.

   

   

   

  Sursa: GP24, Author Adrian Gros
  Photocredit: Dan Strauti / Gabi Rusu / Laurențiu Barbu / Autoștiri.ro
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24, Author Adrian Gros

  Latest Posts

  Don't Miss