GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Interviu cu Alexandru Krepelka, campion la Grupa N1 în CNVC

Vizualizări: 10103

Alexandru Krepelka a reușit să se impună anul acesta în Campionatul Național de Viteză în Coastă, câștigând titlul de campion la grupa N1.

Cum a fost sezonul 2019?
Cu toate că se putea și mai bine, noi ne-am îndeplinit toate obiectivele, am avut în club șase titluri de campion național ceea ce este foarte bine. Bineînțeles că întotdeauna este loc de și mai bine dar suntem mulțumiți de rezultat.

GP24 Inside: Interviu cu Alexandru Krepelka, campion la Grupa N1 în CNVC

Cum s-a comportat mașina pe parcursul etapelor?
Mașina s-a comportat foarte bine, am lucrat doi ani la ea și pot spune că am adus-o la nivel de top. Din păcate în sezonul viitor se v-a schimba clasificarea mașinilor după performance factor, deci pot spune că am investit foarte mulți bani inutili în ea, dar mi-am atins scopurile fiindcă am câștigat campionatul cu ea și suntem mulțumiți.

La care etapă te-ai simțit cel mai bine?
Ca să spun așa, la toate la care am câștigat. La modul serios, cel mai bine m-am simțit la Reșița și la Sinaia unde practic s-a definitivat titlul de campion, de acolo am preluat conducerea și am știut deja că mă îndrept spre victoria campionatului.

GP24 Inside: Interviu cu Alexandru Krepelka, campion la Grupa N1 în CNVC

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ce planuri ai pentru sezonul 2020?
Bineînțeles că îmi doresc să câștig din nou Campionatul de Viteză în Coastă, mi-am propus participarea și dacă este posibil și câștigarea clasei în Campionatului Național de Super Rally. De asemenea dacă vom avea bugetul și timpul necesar, probabil vom participa și la Time Attack sau în alte competiții.

Echipa GP24 îi mulțumește lui Alexandru Krepelka pentru interviul acordat și îi dorim mult sucees în îndeplinirea obiectivelor sale pentru anul 2020.

GP24 Inside: Interviu cu Alexandru Krepelka, campion la Grupa N1 în CNVC

 

 

 

Sursa: GP24, Author Adrian Gros
Photocredit: Dan Strauti / Gabi Rusu / Laurențiu Barbu / Autoștiri.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES