Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GP24 Inside: Girls On Track 4th Edition

  Pe data de 22 august, va avea loc Girls On Track, pe MotoPark România, o zi dedicată Motorsportului Feminin.

  Daca ați participat anii trecuți la Girls On Track, știți deja că este un eveniment de neratat! Așa că ne vedem pe pista. Dacă nu ați participat încă, vă așteptăm sâmbătă, 22 August, la unul dintre cele mai populare evenimente în rândul femeilor motocicliste, organizat pe circuit. Vă garantăm că veți petrece o zi de neuitat, alături de alte zeci de femei motocicliste și de unii dintre cei mai îndrăgiți piloți ai motorsportului românesc. Girls On Track- oficial #girlsontrack4

  Girls on Track se adresează tuturor femeilor motocicliste, indiferent de gradul de experiență pe două roti. Intrarea este gratuită pentru public, însa doar fetele vor putea intra pe pista. Taxa de participare este de 40 euro/pilot.

  Programul va fi asemănător cu cel de anii trecuți, iar împărțirea se va face pe 2-3 grupe în funcție de timpi și de gradul de ocupare al grupelor.
  Fiecare grupă va avea un instructor la dispoziție pentru îndrumare. Instructorii vor fi Petrovici Adrian Liviu, Birladeanu Florin, Alexandru Popescu și Cosmina Crișan.

  Vor fi prezentate toate detaliile necesare mersului pe un circuit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care intrați pentru prima oara pe o pistă. Suntem deschiși la orice fel de întrebări, indiferent dacă este vorba de mers pe circuit sau mers stradal.

  Motocicletele trebuie să se afle într-o stare mecanică bună, cauciucurile trebuie să fie mai noi de 5 ani și martorii acestora să fie la vedere.

  Echipamentul obligatoriu consta în combinezon de piele(de preferat) sau textil, cu protecții incluse, casca în stare bună-fără crăpături sau alte defecte, cizme moto și mânuși moto de piele.

  Se poate rula cu majoritatea tipurilor de motociclete – naked, touring, sport, suport-touring. etc, mai puțin cu chopper.
  Însa dacă aveți chopper și doriți să faceți o plimbare, puteți asista ca spectator la eveniment, terasa și padocul fiind deschise pentru toată lumea, iar fetele cum le știți, foarte prietenoase.

  Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări legate de eveniment.
  #girlsontrack4  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss