GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Girls On Track 4th Edition

Vizualizări: 13895

Pe data de 22 august, va avea loc Girls On Track, pe MotoPark România, o zi dedicată Motorsportului Feminin.

Daca ați participat anii trecuți la Girls On Track, știți deja că este un eveniment de neratat! Așa că ne vedem pe pista. Dacă nu ați participat încă, vă așteptăm sâmbătă, 22 August, la unul dintre cele mai populare evenimente în rândul femeilor motocicliste, organizat pe circuit. Vă garantăm că veți petrece o zi de neuitat, alături de alte zeci de femei motocicliste și de unii dintre cei mai îndrăgiți piloți ai motorsportului românesc. Girls On Track- oficial #girlsontrack4

Girls on Track se adresează tuturor femeilor motocicliste, indiferent de gradul de experiență pe două roti. Intrarea este gratuită pentru public, însa doar fetele vor putea intra pe pista. Taxa de participare este de 40 euro/pilot.

Programul va fi asemănător cu cel de anii trecuți, iar împărțirea se va face pe 2-3 grupe în funcție de timpi și de gradul de ocupare al grupelor.
Fiecare grupă va avea un instructor la dispoziție pentru îndrumare. Instructorii vor fi Petrovici Adrian Liviu, Birladeanu Florin, Alexandru Popescu și Cosmina Crișan.

Vor fi prezentate toate detaliile necesare mersului pe un circuit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care intrați pentru prima oara pe o pistă. Suntem deschiși la orice fel de întrebări, indiferent dacă este vorba de mers pe circuit sau mers stradal.

Motocicletele trebuie să se afle într-o stare mecanică bună, cauciucurile trebuie să fie mai noi de 5 ani și martorii acestora să fie la vedere.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipamentul obligatoriu consta în combinezon de piele(de preferat) sau textil, cu protecții incluse, casca în stare bună-fără crăpături sau alte defecte, cizme moto și mânuși moto de piele.

Se poate rula cu majoritatea tipurilor de motociclete – naked, touring, sport, suport-touring. etc, mai puțin cu chopper.
Însa dacă aveți chopper și doriți să faceți o plimbare, puteți asista ca spectator la eveniment, terasa și padocul fiind deschise pentru toată lumea, iar fetele cum le știți, foarte prietenoase.

Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări legate de eveniment.
#girlsontrack4

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES