More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Foaltin Cristian, pilot al Klausenburg Retro Racing

  Foaltin Cristian, iubitor de Karting de la 6 ani, a început în Casa Pionierilor, iar apoi în 2017, a intrat în KRR, mulțumesc GP24 și Klausenburg Retro Racing.

  Pasiunea a început încă de mic, la 6 ani am început la Karting la fosta Casa Pionierilor..Cu timpul am devenit elevul de bază de acolo, un fel de sub instructor ca să zic așa, iar ulterior am debutat în concursuri, cea mai bună clasare a fost locul 4 în clasamentul din Campionatul Național, îmi aduc aminte că faza națională s-a desfășurat la Galați, am stat 3 zile, o mini tabără, a fost splendid.

  Pot să spun ca debutul meu in motorsport a fost la 6 ani, când m-am înscris la clubul de karting

  Este ceea ce îmi place, mă relaxează, îmi dă motive să îmi pun în aplicare inclinațiile si sa fac ceea ce iubesc. Iubesc să repar, să pilotez, tot ceea ce este legat de sport și motoare. În Klausenburg am debutat in 2017 dacă bine rețin, îmi place că putem să ne descărcăm de adrenalină chiar și cu o mașină simplă, de stradă, iar spiritul competițional are același efect, ne simțim sportivi, facem ce ne place.
  image0 1
  Evenimente neplăcute întâlnești la tot pasul, important este să poți face față cu brio și să treci peste ele, pentru ca apoi victoria să o poți trăi și mai intens. În zilele noastre nu e deloc greu să debutezi în Motorsportul Românesc, Klausenburg este din punctul meu de vedere o foarte bună poartă de intrare, practic oricine se poate înscrie, totul e simplu și costurile de participare minime.

  Emoții la start? După atâtea starturi, nici nu știu dacă mai există. M-am obișnuit cu spiritul de curse și mă introduc rapid în mijlocul lor. Până Iași ambreiajul simți niște furnicături în stomac, pe urmă, totul vine de la sine.
  Media Partner KRR

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Klausenburg Retro Racing / Fabian Robert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss