GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Evenimentul MRT Motorsport, Rally Team Mureș se amână

Vizualizări: 14087

Bună ziua!
Se pare că totuși, pe moment coronavirus a învins. Prin hotărârea Consiliului Județean Mureș, se închide Complexul Transilvania Motor Ring din data de 18.03.2020 până în 18.04.2020 drept pentru care suntem obligați să amânăm evenimentul Transilvania Motor Show până in data de 8-9-10.05.2020. Este singura dată apropiată care nu se suprapune cu etapă de raliu sau viteză în coastă. Vă ținem la curent cu noutăți.

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: MRT Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES