Latest Posts

GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România

Vizualizări: 85593

Astăzi vi-l prezint pe Dan Prepelita, un iubitor al Motoarelor dar și al Mașinilor de Raliu.Mulțumesc GP24 pentru această oportunitate și totodată vă mulțumesc vouă, celor care mă susțineți necondiționat în cariera mea de Motorsport. Digital Access Network SRL, Digital Advertising SRL, Mat&Cris Company Exim SRL
Eu cred că pasiunea pentru Motorsport o ai în ‘sânge’, de la naștere. De mic copil eram înnebunit după mașinuțe și curse de mașini, dar am făcut cu totul alte sporturi decât cele legate de auto sau moto.
GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România
La 20 de ani mi-am cumpărat singur prima motocicletă. O Honda cbr 600 f3, foarte frumoasă. Am trecut după un an la un Kawasaki zx12r, motor pe care îl am și în prezent și nu îl voi vinde sper eu, niciodată. Cu ajutorul unui prieten foarte apropiat am reușit să ajung pe câteva circuite ‘afară’, unde am învățat de la piloți profesioniști, participând ulterior și la competiții sportive, asta după ce trecusem prin toate fazele de curse nelegale pe la Prisma, Adunații Copaceni, Centura etc.
GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România
Din 2011 particip la competiții automobilistice trecând de la un VW Golf, la Mitsubishi Evo 5, 8 sau 9, sau Audi Rs4Sunetul motoarelor, al evacuărilor, mirosul de benzină, adrenalina, atmosfera de competiție, cea din parcul de service, toate acestea laolaltă  îmi încununează pasiunea.
Din păcate, pentru sezonul 2020 nu îmi trasasem niște obiective clare la Coastă, ci mai mult participarea pentru teste, chiar la câteva etape pe Circuit și Raliu. Cu atât mai mult ca probabil înainte de iunie nu se va desfășura nici o competiție sportivă, având în vedere toate restricțiile impuse. 
Pentru mine, motorsportul înseamnă adrenalina pură.
GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România
Ca orice persoană care a participat la competiții sportive, am avut și destule dezamăgiri, probleme tehnice, accidente, multe ore lipsite de acasă, poate chiar și frustrări. Trecerea peste toate acestea e mai ușoară cu susținerea celor dragi. Motorsportul e un sport scump. Mai devreme sau mai târziu, ajungi sa faci compromisuri. Ideal este ca acestea sa fie cât mai puține. Sau deloc. Deoarece pui în pericol viata ta și a altora. E important că de mic să pleci cu un bagaj solid de cunoștințe. Toate acestea pot fi obținute doar prin participarea la diverse școli de pilotaj. Ca material de concurs sunt necesare investiții serioase. Toate acestea costă.. mult. Pasiunea aceasta necesită și bani mulți. Din păcate!
Cred ca sunt unul dintre cei care, de regulă, nu au parte de emoții la start. La start e o transformare, ca o transa. Și de acolo începe partea frumoasă…
GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: www.bogdanbarabas.ro / SimCat.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss