More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Dan Prepelita, printre cei mai de succes piloți din România

  Astăzi vi-l prezint pe Dan Prepelita, un iubitor al Motoarelor dar și al Mașinilor de Raliu.Mulțumesc GP24 pentru această oportunitate și totodată vă mulțumesc vouă, celor care mă susțineți necondiționat în cariera mea de Motorsport. Digital Access Network SRL, Digital Advertising SRL, Mat&Cris Company Exim SRL
  Eu cred că pasiunea pentru Motorsport o ai în ‘sânge’, de la naștere. De mic copil eram înnebunit după mașinuțe și curse de mașini, dar am făcut cu totul alte sporturi decât cele legate de auto sau moto.
  unnamed 1
  La 20 de ani mi-am cumpărat singur prima motocicletă. O Honda cbr 600 f3, foarte frumoasă. Am trecut după un an la un Kawasaki zx12r, motor pe care îl am și în prezent și nu îl voi vinde sper eu, niciodată. Cu ajutorul unui prieten foarte apropiat am reușit să ajung pe câteva circuite ‘afară’, unde am învățat de la piloți profesioniști, participând ulterior și la competiții sportive, asta după ce trecusem prin toate fazele de curse nelegale pe la Prisma, Adunații Copaceni, Centura etc.
  unnamed 1
  Din 2011 particip la competiții automobilistice trecând de la un VW Golf, la Mitsubishi Evo 5, 8 sau 9, sau Audi Rs4Sunetul motoarelor, al evacuărilor, mirosul de benzină, adrenalina, atmosfera de competiție, cea din parcul de service, toate acestea laolaltă  îmi încununează pasiunea.
  Din păcate, pentru sezonul 2020 nu îmi trasasem niște obiective clare la Coastă, ci mai mult participarea pentru teste, chiar la câteva etape pe Circuit și Raliu. Cu atât mai mult ca probabil înainte de iunie nu se va desfășura nici o competiție sportivă, având în vedere toate restricțiile impuse. 
  Pentru mine, motorsportul înseamnă adrenalina pură.
  10714489 759035740849368 334342309239951611 o
  Ca orice persoană care a participat la competiții sportive, am avut și destule dezamăgiri, probleme tehnice, accidente, multe ore lipsite de acasă, poate chiar și frustrări. Trecerea peste toate acestea e mai ușoară cu susținerea celor dragi. Motorsportul e un sport scump. Mai devreme sau mai târziu, ajungi sa faci compromisuri. Ideal este ca acestea sa fie cât mai puține. Sau deloc. Deoarece pui în pericol viata ta și a altora. E important că de mic să pleci cu un bagaj solid de cunoștințe. Toate acestea pot fi obținute doar prin participarea la diverse școli de pilotaj. Ca material de concurs sunt necesare investiții serioase. Toate acestea costă.. mult. Pasiunea aceasta necesită și bani mulți. Din păcate!
  Cred ca sunt unul dintre cei care, de regulă, nu au parte de emoții la start. La start e o transformare, ca o transa. Și de acolo începe partea frumoasă…
  Media Partner Brothers

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: www.bogdanbarabas.ro / SimCat.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss