GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Dakar, Tim și Tom Coronel termină înainte de întuneric, în ciuda problemelor cu roțile (Video)

Vizualizări: 27064

HA-‘IL – Pentru a cincea zi consecutivă, Tim și Tom Coronel au ajuns la finalul etapei Rally Dakar cu mult înainte de căderea întunericului. Frații nu au avut o zi fără probleme, dar, acționând rapid și inteligent, au reușit să limiteze pierderea de timp. Drept urmare, primii 20 de locuri din clasificarea generală sunt încă la îndemână.

De la bun început, The Beast 3.0 și frati Coronel pare să fie perfect în largul lor în deșerturile Arabiei Saudite. În timp ce mulți concurenți au dat deja probleme, Tim și Tom Coronel au trecut prin aproape fără probleme. În cea de-a patra etapă, o pereche de străpungeri de pneurile a provocat o anumită întârziere, dar nu s-a pierdut prea mult timp. Pe etapa cinci, au apărut diferite probleme, dar gemenii s-au ocupat rapid și de acestea.

GP24 Inside: Dakar, Tim și Tom Coronel termină înainte de întuneric, în ciuda problemelor cu roțile (Video)

„Am fost imediat într-un flux frumos. Am reușit să depășim mulți oameni și mergeam destul de repede”, Tom se uită înapoi la kilometrii de deschidere a scenei. „Dintr-o dată, am simțit niște vibrații ciudate și, după aceea, ne-am pierdut roata din spate stângă. Ne-am gândit cu adevărat: „Ce se întâmplă aici?” Toate piulițele roților au dispărut și unul dintre șuruburi a fost complet spart. Tim s-a întors un pic înapoi pentru a colecta roata de la dunele. Apoi, am luat câte o piuliță de la fiecare dintre roți. Astfel, am avut patru în loc de cinci piulițe pe fiecare roată și am putut continua așa. ”

Aceasta nu a fost singura problemă, după cum adaugă Tim: „Am văzut că furtunul sistemului de deflație s-a rupt. Acest lucru a fost mult mai dificil în dunele. Ne-am oprit o dată pentru a regla manual presiunea anvelopei. În cele din urmă, am pierdut în jur de 15 minute, așa că nu a fost deloc prea rău. În afară de asta, am condus foarte frumos, mașina a alergat din nou ca pe ceasuri. În total, nu a fost o zi fără probleme, dar atâta timp cât problemele noastre rămân mici și putem reveni repede, nimic nu este greșit. Aceasta este a cincea zi în cărți. ”

GP24 Inside: Dakar, Tim și Tom Coronel termină înainte de întuneric, în ciuda problemelor cu roțile (Video)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mâine vom trece la Etapa 6: Ha’il – Riyadh pentru 478 de kilometri de etapă specială

O zi care este pe deplin despre conducerea off-road în nisip. După o primă parte relativ rapidă, imensele dune vor intra în joc. Recompensa așteaptă la final: o zi de odihnă.

YouTube video

Sursa: GP24 Author, Panduta
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES