GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Campionatul Național Klausenburg Retro Racing

Vizualizări: 34199

Campionatul Național Klausenburg Retro Racing
Brandul Klausenburg
Am creat acest eveniment dedicat mașinilor retro in anul 2014. De atunci Klausenburg Retro Racing este într-o continua creștere pe parte de popularitate, număr de concurenți si număr de parteneri.

De atunci am desfășurat 15 ediții in 7 orașe ale tarii. Începând cu anul 2019 acest eveniment a devenit Campionat Național desfășurat sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv.
Klausenburg Retro Racing este dedicat autoturismelor cu o vechime mai mare de 25 de ani.
Calendarul Campionatului Național KRR 2020
Etapa 1 – Bacău
Etapa 2 – Baia Mare
Etapa 3 – Dej
Etapa 4 – Timișoara
Etapa 5 – Transilvania Ring
Etapa 6 – Transilvania Ring – proba pe noapte
Etapa 7  – Cluj-Napoca
Etapa 8 – Ploiești

Brandul de Klausenburg conține si evenimentul nou creat  Klausenburg Youngtimer Trophy, eveniment dedicat mașinilor fabricate in orice perioada, fără o limita anume. Etapele de KYT se desfășoară deocamdată pe doua circuite ale tarii, Speed Park Bacău si Transilvania Motor Ring.
Klausenburg Winter Race este un alt eveniment creat sub umbrela brandului Klausenburg. Acest festival auto se desfășoară anual in februarie pe un drum de macadam acoperit sau nu de zăpada. Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție.

Un alt eveniment îl constituie Klausenburg Gravel Race, etapa desfășurata in aceeași locație ca si Klausenburg Winter Race doar ca într-o perioada diferita si anume in luna august a fiecărui an. Este un eveniment desfășurat strict pe macadam la aproximativ 20 km de orașul Cluj-Napoca.

GP24 Inside: Campionatul Național Klausenburg Retro Racing

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Klausenburg Retro Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES