Latest Posts

GP24 Inside: Brabham trebuie să „câștige dreptul” la programul hipercar

Vizualizări: 43707

Brandul reînviat Brabham trebuie să „câștige dreptul” pentru a putea susține un program de Hipercar în Campionatul Mondial de Endurance FIA, spune directorul sportiv David Brabham. Fostul concurent australian de Formula 1 și câștigătorul Le Mans 24 de ore admis în cadrul emisiunii Autosport International, că recentele modificări ale regulilor hipercarului au „deschis o fereastră” pentru ca designul său BT62 să apară în prima categorie a WEC.

Aceasta se referă la decizia de deschidere a clasei la utilaje bazate pe autoturisme rutiere, cum ar fi Aston Martin Valkyrie, în schimb doar prototipuri asemănătoare așa cum se prevedea inițial.

Brabham, care a declarat anul trecut că BT62 este probabil să fie un proiect GTE, a spus că s-au efectuat diligențe înainte de a face un angajament ferm pentru un atac al WEC. „Când am fost aici cu un an în urmă, reglementările despre mașinile hiper nu au fost complet rezolvate și nu prea păreau o direcție pentru noi”, a spus el. „Va fi mai asemănător cu GTE, dar întrucât aceste reguli au modificat-o, cu siguranță, a deschis o fereastră.

„Încă evaluăm situația. Încă trebuie să câștigăm dreptul de a crește ca afacere pentru a putea susține un program de genul acesta, dar cu siguranță ne-a orientat mai mult atenția către acesta. “Avem o grămadă de diligentă necesară pentru a face și studii de fezabilitate pentru a ști cu adevărat cum arată, dar de acolo ne îndreptăm.

GP24 Inside: Brabham trebuie să „câștige dreptul” la programul hipercar

Campanie Britcar a fost o etapă semnificativă
BT62 de la Brabham va concura primul său sezon complet de curse din seria Britcar din acest sezon, cu campionul domnesc Paul Bailey alături de Ross Wylie, campion britanic GT4. Exemplul lui Bailey este primul client BT62 vândut de Brabham.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Utilizând o mapare de accelerație limitată la 60%, supercarul V8 de 5,4 litri V8 a câștigat prima sa cursă la evenimentul britanic Brands Hatch „În noaptea” din noiembrie, cu Brabham însuși și Will Brown conducând, și acum a fost admis pe lista de intrare aprobată de Britcar.

Brabham a spus că campania britanică BT62 a marcat un pas tangibil mai aproape de obiectivul companiei de a face curse la Le Mans și în WEC. “Este incredibil de important pentru afacere”, a spus el. „Când ne-am lansat, am avut ambiții de curse și am avut ambiții în jurul unui program de curse pentru clienți, așa că este minunat să vedem acum toate lucrurile care se împlinesc.

“După Brands Hatch, cu siguranță a inspirat o mulțime de oameni să înceapă să vorbească cu noi, așa că am avut un interes semnificativ din partea potențialilor șoferi și echipe pentru a cumpăra un model de cursă BT62.” Asta a cumpărat Paul și este următorul pășește spre obiectivul nostru final, care este cursa la Le Mans și construirea bazei familiale de clienți cu care să fie în călătorie. ”

GP24 Inside: Brabham trebuie să „câștige dreptul” la programul hipercar

Mașina va fi condusă de echipa SB Race Engineering, cu sprijinul Brabham Motorsport, deși Brabham a spus că o mașină rulată cu sprijin de uzina ar putea face apariții în alte serii pe parcursul anului. „Ne uităm să mai facem alte curse de invitație în diferite campionate unde mașina poate alerga”, a spus el. „Așteptăm cu nerăbdare să reunim aceste planuri și să construim impulsul ceea ce facem.”

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen. Mulțumesc Panduta pentru traduceri
Photocredit: Brabham Automotive
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Frank van Nunen. Mulțumesc Panduta pentru traduceri

Latest Posts

Don't Miss