Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  GP24 Inside: Brabham trebuie să „câștige dreptul” la programul hipercar

  Brandul reînviat Brabham trebuie să „câștige dreptul” pentru a putea susține un program de Hipercar în Campionatul Mondial de Endurance FIA, spune directorul sportiv David Brabham. Fostul concurent australian de Formula 1 și câștigătorul Le Mans 24 de ore admis în cadrul emisiunii Autosport International, că recentele modificări ale regulilor hipercarului au „deschis o fereastră” pentru ca designul său BT62 să apară în prima categorie a WEC.

  Aceasta se referă la decizia de deschidere a clasei la utilaje bazate pe autoturisme rutiere, cum ar fi Aston Martin Valkyrie, în schimb doar prototipuri asemănătoare așa cum se prevedea inițial.

  Brabham, care a declarat anul trecut că BT62 este probabil să fie un proiect GTE, a spus că s-au efectuat diligențe înainte de a face un angajament ferm pentru un atac al WEC. „Când am fost aici cu un an în urmă, reglementările despre mașinile hiper nu au fost complet rezolvate și nu prea păreau o direcție pentru noi”, a spus el. „Va fi mai asemănător cu GTE, dar întrucât aceste reguli au modificat-o, cu siguranță, a deschis o fereastră.

  „Încă evaluăm situația. Încă trebuie să câștigăm dreptul de a crește ca afacere pentru a putea susține un program de genul acesta, dar cu siguranță ne-a orientat mai mult atenția către acesta. „Avem o grămadă de diligentă necesară pentru a face și studii de fezabilitate pentru a ști cu adevărat cum arată, dar de acolo ne îndreptăm.

  Campanie Britcar a fost o etapă semnificativă
  BT62 de la Brabham va concura primul său sezon complet de curse din seria Britcar din acest sezon, cu campionul domnesc Paul Bailey alături de Ross Wylie, campion britanic GT4. Exemplul lui Bailey este primul client BT62 vândut de Brabham.

  Utilizând o mapare de accelerație limitată la 60%, supercarul V8 de 5,4 litri V8 a câștigat prima sa cursă la evenimentul britanic Brands Hatch „În noaptea” din noiembrie, cu Brabham însuși și Will Brown conducând, și acum a fost admis pe lista de intrare aprobată de Britcar.

  Brabham a spus că campania britanică BT62 a marcat un pas tangibil mai aproape de obiectivul companiei de a face curse la Le Mans și în WEC. „Este incredibil de important pentru afacere”, a spus el. „Când ne-am lansat, am avut ambiții de curse și am avut ambiții în jurul unui program de curse pentru clienți, așa că este minunat să vedem acum toate lucrurile care se împlinesc.

  „După Brands Hatch, cu siguranță a inspirat o mulțime de oameni să înceapă să vorbească cu noi, așa că am avut un interes semnificativ din partea potențialilor șoferi și echipe pentru a cumpăra un model de cursă BT62.” Asta a cumpărat Paul și este următorul pășește spre obiectivul nostru final, care este cursa la Le Mans și construirea bazei familiale de clienți cu care să fie în călătorie. ”

  Mașina va fi condusă de echipa SB Race Engineering, cu sprijinul Brabham Motorsport, deși Brabham a spus că o mașină rulată cu sprijin de uzina ar putea face apariții în alte serii pe parcursul anului. „Ne uităm să mai facem alte curse de invitație în diferite campionate unde mașina poate alerga”, a spus el. „Așteptăm cu nerăbdare să reunim aceste planuri și să construim impulsul ceea ce facem.”

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen. Mulțumesc Panduta pentru traduceri

  Photocredit: Brabham Automotive  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss